« Hem | Varför envisas vi med att lita på massmedia? » | Ny teori om 11 september: Bin Laden bara tror att ... » | "För att rädda USA behövs ett nytt 9/11" » | May the force be with you » | En kort tillbakablick – med bonusmaterial! » | Layouten är tillbaka » | Jag raderade bloggen... Av misstag! »

En hälsning till alla vännerJa, stillbilden kanske säger allt -- en liten kort hälsning klockan 03.30 denna pinsamma natt då jag råkade radera UUAA Radio. Men med alla glada och älskvärda tillrop och en hel del Highland Park, så går det ingen nöd på mig. Det är bara att ta nya tag... Det mesta av det jag har skrivit går i alla fall att återskapa, om än inte på bloggen. Det får bli en e-bok istället.
Nu jobbar vi vidare!

.
Vällkommen tillbaka !

Ja ,Herre Gud vilken dag och vilken natt ! :-)

Du kanske kan göra en "till minnet av" artikel nästa år ? med tanke på så mycket som blåst bort :-)

Du vet, jag vill ju inte sätta igång en möjligt sjuk konspiration
om att du själv har noga planerat detta misstag.

( Ja ,jag vet jag är GALEN !! :-) )

:-)

Nej ,jag bara skojar och jag hoppas att du förstår det.
Men jag har många fina minnen från den gammla tiden :-)

Vi går vidare med nya tag.

Det gör vi, V-ännen. (Jag gillar mitt nya "smeknamn" på dig...)
Allt har en mening och du och jag vet att det inte behöver att vara meningen för att ha varit meningsfullt... ;-)
God natt!
MW

.

Du är mycket uppfinningsrik :-)

Och jag ska kontemplera det du just sa.

Tack för alla dina artiklar ,och jag hoppas att vi kan fortsätta.

Men just nu behöver du nog sova ut :-)

Funderade just vart du tog vägen... Kanske en reptil från den fjärde dimensionen som fick dig att trycka på fel knapp? Nä, ibland blir det bara fel. Säkerhetskopior är alltid bra men ack, så tråkigt det är att uppdatera dem. Men grönskan kommer åter efter skogsbranden, dubbelt så livskraftig!

Dom där reptilerna får hålla sig borta, så mycket intressant text som försvann från nätet på en liten stund :p

Gott att du sover gott, vi andra kallsvettades hela natten :/

Vel, Mikael, Forsynet (Providence) vil nok at du begynner på e-boken din snarest, og brukte kanskje en hard strategi for å få dette til. Kanskje får du alle artiklene dine tilbake når du har tatt avgjørelsen? Beste lykkeønskninger fra Rolf Kenneth!

.

Vi får nog respektera hur Mikael vill gå vidare.

Om han har valt att se "misstaget" ( att blåsa bort en hel blogg
med flera års artiklar ;-) ,

Oh boy du blir ihågkommen nu ! ;-) )

som ett Tecken ,och kanske nu inte vill få tillbaka det gammla och istället börja fresht ,eller om han med tiden vill sakta återuppbygga det som går ,eller vissa bitar av det.

Det är något som han själv måste fundera över.

Jag vet ,det är personligt.

Ojojoj. Sådant är aldrig kul.

Men tanken slog mig, det kanske är "meningen" att du ska gå över till ett nytt format? Är du säker på att en blog är det bästa sättet att nå ut? Jag har länge misstänkt att så inte är fallet.

Det du skriver är mycket välskrivna artiklar som kanske inte lämpar sig för bloggar utan mer kanske ett CMS-system? "content management system" Dina äldre artiklar försvinner ju mer eller mindre när du skriver nya, och det är ju synd.

http://e107.org/ <- en variant av CMS, det finns ett tiotal mycket bra opensourcevarianter.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_content_management_systems

Jag tycker du ska ge det en funderare, jag tror det skulle bli mycket bra.

Har själv använt mig av CMS och om inte annat så är det oerhört roligt. Man kan customiza det in i oändlighet. Antingen kan man göra det till ett "community" där folk kan registrera eget användarnamn och vara mer delaktiga. Eller så kan du ha det som en nyhetstidning i stil med expressen, det finns inga gränser. Man har full kontroll över precis allt.

Alltså, se detta missöde som slutet på en umdamskymd blog och början på någonting nytt, större. Du har talangen.

Gud har talat
... och vem är jag att ifrågasätta Ordet?
Jag ska ta mig en funderare på vilken av alla nya vägar som öppnat sig, som jag ska välja.
Det känns onekligen som om Du haft ett finger med i spelet, Gud. ;-)
Här får även du en kram!
MW

har en vän som har idéer för ett projekt på nätet. jag tipsade honom för ett tag sedan om dig, att ni kanske skulle göra något ihop. kanske var detta öppningen?

Jag som är konspiratoriskt lagd misstänker att em mörkläggning är på gång. Jag beger en opartisk undersökningskomité som ska grundligt undersöka incidenten ta reda på alla omständigheter.


;-)

Lycka till i fortsättnigen. Hälsningar
Ingenjören

Det nuvarande formatet är i mitt tycke väldigt bra, en blogg kan skapa mycket intresse, och det har den här gjort. Om det finns anledning till att ändra, så är ett alternativ en riktig hemsida, som tjänar samma syfte som en blogg om än möjligen är mer tidskrävande. Henriks Palmgrens ambitiösa företagsamhet, Red Ice Creations , är en lysande, lyckad portal där nyheter, podcats, länkar balansers skickligt, men det är också något av ett litet livsprojekt som upptar mycket tid (så det verkar i alla fall).The mainline är…det är väl bara att låta sig inspireras på nätet…
Något som gjort att jag ofta besöker sidan, säkerligen flera gånger i veckan sedan ifjol, är att du presenterar intressant information på ett enkelt sätt. Det har förmodligen med din bakgrund som journalist att göra (på det är du djävulskt bra), men även strukturen, bloggformatet, bidrar till enkelheten. En efterapning av nättidningarnas utformning är kanske att eftersträva.
Men du sade i avsnittet, att en blogg lackar effektivitet jämfört med andra medium, och det är nog sant då vi befinner oss någonstans långt ute på fältet. Liksom svårt att tilldra sig uppmärksamhet i dessa tider; du får byta ämne till nöjesjournalist i sådana fall, skriva om meningslösheter som Spears, Iglesias, Kanye West…
Men det absolut bästa jag kan tänka på, vilket också är det mest vågsamma, är att gå ut i media och åtdra sig uppmärksamhet..icke gjorde det och han åtdrogs sig hus i helvete redan 1990. De ignorerade honom iallfall inte, de skrattade ut honom och det, det är ett framsteg. Fast jag tror att det är mycket enklare idag, du kan nog räkna med viss uppbackning.

Tack för allt tills nu!

Skicka en kommentar
Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil