« Hem | "The End of America: Letter of Warning to a Young ... » | Japanska ministrar utfrågade om 11 september » | Mitt Romneys seger i Michigan taktikröstning från ... » | Valfusk i New Hampshire? 80 % av rösterna har inte... » | Amerikanska kärnvapenhemligheter till salu genom t... » | USA bäddar för nya svepsskäl för att angripa Iran » | Snabbhälsning till alla från MAS » | Primärvalsräkning sker med knappvalstelefon till I... » | Benazir Bhutto - en teori » | Ron Paul på svensk tv 28.12 »

Den nye Svarte påven
Asiatiskt inflytande i Vatikanen

Vatikanens kontroversiella "hemliga polis", jesuiterna, fick idag en ny ledare, spanjoren Adolfo Nicolas. Han efterträder den diskrete men kraftfulle holländaren Peter-Hans Kolvenbach, även kallad von Klovenhoof, som oväntat bett att få avgå, officiellt av åldersskäl. Adolfo Nicolas har under nästan hela sin verksamma tid befunnit sig i Ostasien och var bland annat professor i teologi vid Sophiauniversitetet i Japan, och de senaste åren ledare för jesuiterna i Ostasien och Oceanien. Generalsposten i jesuitordern, som även brukar kallas Svarte påven, innebär en enorm maktposition inom den katolska kyrkan och utnämningen är först och främst politisk. Att man utser en ny ledare från Asien, passar väl in i den nya världsordningens maktgeografi.

När Ignatius av Loyola grundade Jesu sällskap för mer än 450 år sedan handlade det om att fostra en både akademisk och militär elitgrupp inom katolska kyrkan. Meningen var att infiltrera etablissemanget i främst protestantiska länder, för att i lönndom kunna utföra alla möjliga order som gynnade den heliga stolen i Rom. Och medlemmarna fick lära sig att både skaffa sig inflytande genom ett fridfullt och världsvant beteende, och samtidigt kunna leda konspirationer, starta krig och utföra politiska mord.
Genom jesuiternas radikala och på papperet vetenskapligt högtstående skolor och universitet fick de ofta den politiska maktens söner som sina elever och kunde välja och vraka bland de mest lämpliga rekryterna, att indoktrinera för sina syften.

Tidvis innebar detta att Vatikanen kände sig hotad av jesuiternas fanatiska och blinda lojalitet. Illuminati grundades till exempel 1776 på det jesuitiska universitetet i Ingolstadt, under en tid då jesuiterna var bannlysta. Grundaren, Adam Weishaupt, var de först icke-jesuitiska professorn i kanonisk rätt på skolan sedan flera generationer. (Kanonisk rätt kan beskrivas som katolska kyrkans motsvarighet till muslimernas sharia.) Bannlysningen upphävdes dock 1814 och sedan dess anser många att den Svarte påven haft minst lika stor makt inom den katolska världen som kyrkans officielle "papa".

General Kolvenbach kom till makten för att fungera ihop med den polske påven Johannes Paulus II. Det är inte svårt att misstänka att Kolvenbach hade betydligt svårare att komma överens med nazistinkvisitorn Joseph Ratzinger, numera påve Benedictus XVI och att det varit det fakiska skälet till hans beslut att stiga åt sidan.

Varför man nu utsett Adolfo Nicolas till general för Jesu sällskap, trots både hög ålder och en låg politisk profil, kommer säkert att bli tydligare under de närmaste veckorna, när valet hunnit analyseras närmare. Men det är synnerligen intressant att jesuiternas asiatiska gren nu kommit upp till en position som när det gäller exekutiv makt är jämförbar med självaste påvens. Visst speglar det på ett påfallande sätt hur den geopolitiska makten svänger även på alla andra områden...


Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Det är scary enligt mig detta, ska bli intressant att följa (så väl det nu går).

Gott att du är tillbaka :)
Lev väl!

Illuminaterna har ju även infiltrerat kommunisterna, sägs det. Jag vill helst inte tro det, men det är ingen omöjlighet. Jag kunde tänka mig att de finns i Kina som nu säger sig ha en socialistisk marknadsekonomi.Det finns ingenting som heter socialistisk marknadsekonomi. Orden har fått en annan betydelse. Militärdikaturer och fascistiska stater kallas t.ex. demokratier.
Kanske har vi helt fel allihop. Vi kanske målar en fan på väggen som inte finns.men varför går utvecklingen åt precis det håll de källor jag har, ger anvisningar om. MVH Astrid

Efter vad jag har kommit fram till, Astrid, så kan det vara mycket mörkare än så:
Illuminati ÄR kommunister. (Ja, inte i någon idealistisk mening, utan de uppfann kommunismen som ett experiment i att skapa total kontroll av massorna.)

Deras program är det kommunistiska: Slopa ägandet, slopa familjen, slopa kungahusen och arvsrätt (fram tills dess de placerat ut sina egna där och sålunda kunde skydda sina blodslinjer) osv.
Marx och Engels och deras mentor Moses Hess hade mycket nära kopplingar till illuminister och familjen Rothschild. De rättvisas förbund, som gav KM och FE uppdraget att skriva det Kommunistiska manifestet, var troligtvis illuminister.
Illuminati föddes den 1:a maj, familjen Rothschild färg är röd och
de var hela tiden djupt involverade i Sovjetunionen.
För att bara dra några mycket grova penseldrag.

MW

Hej Micke. Jag skulle vilja veta vad du har för hållning i invandringsfrågan. Är inte massinvandringen en bricka i New World Orders spel, som Alex Jones också anser? Jag tänker på den nytta som eliten kan dra, typ lönedumppning genom ökat arbetsutbud på låglönemarknaden och ökad konsumtion utan inflation (eftersom köpkraften inte ökar per capita utan antalet konsumenter snarare ökar, så kan ju priserna bevaras stabila). Anser du inte att massinvandringen tjänar nedbrytningen av folksjälar och förskingringen av det moraliska kitt som kulturellt håller oss samman kring en gemensam rättsuppfattning och rättsstat? Detta är ju en viktig del av New World Order, eller - att bryta ned folkens glöd och självbestämmande, för att skapa en likriktad, global konsument?

Hej Tobias!
Plats på scenen för PC-Mika -- helt off topic:

Rent politiskt handlar ju invandringsfrågan om något fundamentalt onaturligt, nämligen geografiska gränser. Visst kan man hävda att det bygger på ett inbyggt revirtänkande -- men då måste vi i så fall begränsa "nationerna" till områden i storleksordningen Kivik... Och här är jag i så fall en invandrare.
De xenofobiska, raspuritanska aspekterna ska vi inte tala om! För att åter ta Kivik som exempel, så är vår lilla by mycket "vit". Här finns ytterst få med mörk hy.
Och de få som finns verkar vara ekonomiskt välmående -- vi har inga flyktingar här, vad jag vet.

Men jag har bott i Tensta, arbetat som städare och upplevt många exempel på smygrasism, på grund av mitt finskklingande efternamn. "Hur länge har du bott här då?" "Vilken fin svenska du talar!" (Detta sagt till mannen som lever på att tala en absolut ren akademisk rikssvenska.)

Jag vänder mig också starkt emot uttryck som "moraliska" och "rättsliga" kulturband. Föreställningen att vi svenskar/skandinaver/européer på något sätt skulle vara mer moraliska än andra folk är helt enkelt dumheter. Den judiskt-kristna, imperialistiska moralen har inte mycket att skryta med...

Och med tanke på globaliseringen så är vi utsatta för lönedumpning och sänkningar av levnadsstandarden, oavsett invandrare eller ej.

Men det finns en obehaglig politisk aspekt av invandringen också. Och det är Sveriges djupa misstänksamhet mot företagsamhet och entreprenörskap. Hellre arbetsmarknadsåtgärder än hjälp att starta eget. Samt "ghettoiseringen"... Som i kombination med arbetslöshet och sanslös byråkrati uppmuntrar speciellt ungdomar till antisocialt beteende.
Och det är med största säkerhet så att vi är utsatta för ett sociologiskt experiment, där polariseringen mellan urin-vånare och invandrare förstärks på politisk väg.

Ickesvennar har ingen genetisk disposition för kriminalitet. Ingen kulturell heller. Det finns ingen religion som är mer kriminell än vår judiskt-kristna. Det finns inga försonande, moraliskt högtstående drag hos svenska skinnskallar eller MC-gäng. George Bush är en av vår tids största barbarer -- med ett kristet, germanskt ursprung.

Till sist: Jag är en infödd, vit man. Som sådan representerar jag en repressiv och totalitär makt mot invandrare och kvinnor, ungefär som alla poliser representerar alla polisiära övergrepp från samhället, alla nazister representerar Tredje rikets brott och kommunister folkmorden under den röda fanan, oavsett om man vill det eller inte...
Jag kan inte vara en svensk, vit man och smita från det ansvaret! Men jag kan inte heller välja bort mitt ursprung och mitt kön. Därför får jag finna mig i att jag är det stora problemet i den här frågan, inte de som "jag" förtrycker...
Det enda jag kan göra är att alltid vara medveten om vilka övergrepp som min "genetiska grupp" har gjort sig skyldig till genom århundradena och ödmjukt erbjuda min vilja att ta detta ansvar och söka en lösning.

Förmodligen inte det svar du bad om, Tobias, men det kändes skönt att sätta det på pränt. (Tack, Gunnel S, för din hjälp med dessa insikter.)

MW

Mikael. Vissa av dina synpunkter är intressanta och jag skall verkligen ge mig i kast med att grubbla på dem. Dock kan jag inte alls hålla med dig om att verkligheten är så enkel att vita män har ansvar för vad andra vita män gör och har gjort. Dessutom finns det lika mycket främlingsfientlighet mellan judar/araber, turkar/kurder, albanier/somalier etc. - som det finns mellan etniska svenskar och folk från främmande länder. Och vad gäller svenska kvinnor, så slår de (liksom invandrare) oftare sina barn än svenska män (Rädda barnen). Och svenska kvinnor slår oftare första slaget i relationsbråk (studie bland studenter). Så våld finns i alla relationer, där en orättvis söker dra fördel av sin kroppsvikt eller sitt psykologiska överläge.

Kenya är en intressant nation. Innan kolonialismen var det lika många stamkrig som nu, ceremoniella lemlästningar och annat. Nu långt efter är det samma soppa. Jag inser kolonialismens brott, men jag anser att det exempelvis är bevisat att vita har en överlägsen genetisk position som grupp och således ett ansvar att med fridsamhet och frihetlighet erbjuda sig att vägleda Afrika mot utveckling. Imperialismen är en skuggsida av vårt överläge. En stark bör också vara god. Det kanske är i denna matematik som du slänger vissa nuffror i elden och vill glömma dem: Bara för att jag tror på vitt och manligt ansvar, så betyder inte det att jag står på, hustrumisshandlares, folkmördares och imperialisters sida. Jag står på skapelsens och Skaparens sida. Bara den som gör gott, kan anses ha Gud på sin sida, oavsett vem som säger sig ha Gud på sin sida.

Tobias du är en RASIST värsta sorten, en verklig nazistrasist du tillockmed formulerar dig vänligare än vad Moderaterna gör eller vad Ny Demokrati gjorde. Om du verkligen tror på Gud så om du har läst bibeln så är alla människor från samma revben, och är alltså lika mycket värda. Men jag tror ju egentligen inte att du tror på någon gud, bara på någon psykopat som kan leda dig i ditt korståg mot förfallet. I Sverige har vi tyvärr många rasister idag, och som inte vet om vad de vill ha för samnälle. Deras utopi heter ariskt rent vita europeer, de som dödat flest människor på detta jordklot. Afrika, Asien, Araber ligger långt efter när det gäller ond bråd död! Där ligger dina bundsförvanter främst!
Sluta och skriv din skit på Mikaels sidor, gå in på Moderaternas bloggar och argumentera med dem.

På det stora hela håller jag med dig, Kjell, men jag måste nog försvara Tobias.

Det finns tyvärr formuleringar hos Tobias som för tankarna till obskyra analyser, men någon "rasist av värsta sorten" är han inte -- och någon åsiktscensur vill jag inte veta av på min blogg, så lite återhållsamhet, tack.


Till Tobias:
Att komma till den insikt jag uttryckte ovan, tog mig 52 år -- jag insåg den inte förrän sent i höstas, efter ett långt och tidvis omtumlande samtal med kvinnojourskämpen Gunnel. Och att erkänna att man bär en del av skulden till det vita förtrycket, till mansförtrycket och det judiskt-kristna förtrycket är inte enkelt. Men det handlar kanske mer om att omdefiniera vad vi menar med skuld.
Jag tycker inte att jag förtjänar att hamna i fängelse för att män våldtar kvinnor eller att vita män våldtar tredje världen, men jag får inte smita ifrån att jag faktiskt både är en del av förtrycket och en symbol för det. Som vit man i ett imperialistiskt, fascistiskt, chauvinistiskt system njuter jag av privilegierna från systemet, vare sig jag valt det eller ej. Och har man tillgång till oförtjänta och omoraliska fördelar, då krävs det oerhört mycket mer i fråga om ödmjukhet och insikt än om du tillhör de förtryckta. Det gäller i alla sammanhang! Politiska, ekonomiska, kulturella, etniska, genusmässiga...

Du måste helt enkelt finna dig i att du är en representant för förtrycket -- och att det bara kan ske en förändring och förbättring om du är villig att dela ett kollektivt ansvar och sedan göra allt du kan för att jobba för en förändring.
Förnekar man sin del av ansvaret är man bara patetisk och ynklig -- och allt annat än en "riktig karl". Det är den smärtsamma sanningen.

MW

Jag citerar från Jonas innlägg! "Jag inser kolonialismens brott, men jag anser att det exempelvis är bevisat att vita har en överlägsen genetisk position som grupp och således ett ansvar att med fridsamhet och frihetlighet erbjuda sig att vägleda Afrika mot utveckling" Så långt Jonas, bara för att förtydliga för er, DETTA ÄR RASISMENS IDEOLOGI! Ursäkta men jag vill att ni skall förstå att iSverige idag ökar rasismen markant! Och detta måste vi sätta stopp för annars kan vi inte stoppa fördummningen av 9 milj Svenskar!

Jo, Kjell, det var förbannat dumt och osmakligt skrivet. Tobias måste nog komma med en jäkligt bra ursäkt...

MW

Skicka en kommentar
Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil