« Hem | Valfusk i New Hampshire? 80 % av rösterna har inte... » | Amerikanska kärnvapenhemligheter till salu genom t... » | USA bäddar för nya svepsskäl för att angripa Iran » | Snabbhälsning till alla från MAS » | Primärvalsräkning sker med knappvalstelefon till I... » | Benazir Bhutto - en teori » | Ron Paul på svensk tv 28.12 » | Nyårshälsning från sjuksängen » | Midvinter -- the bottom is nådd. UUAA Radio firar ... » | Herr Clinton: Pappa Bush vill hjälpa fru Clinton s... »

Mitt Romneys seger i Michigan
taktikröstning från demokrater?

Primärvalet i Michigan blev ett stort antiklimax. På grund av att valdagen flyttats fram valde de flesta demokratiska presidentkandidater att bojkotta valet, och dagarna innan valdagen konspirerades det vilt inom de demokratiska leden hur man skulle utnyttja situationen på bästa sätt. Många förespråkade att man skulle rösta på republikanen Mitt Romney, eftersom det skulle tvinga honom att fortsätta sin dödsdömda kampanj och göra livet surt och dyrt för hans konkurrenter. (Svenska MSM-kommentarer här och här.)

Den legendariska motordelstaten Michigan, där alla de stora biltillverkarna lägger ner fabrik efter fabrik och arbetslösheten är den största i hela USA, är inte republikanernas och globalisternas starkaste fäste. Men på grund av att man tidigarelade primärvalsdagen, då de bägge partierna skulle välja vilka kandidater delstaten skulle stödja, hoppade de flesta demokrater av, med undantag för Hillary Clinton och Dennis Kucinich.

Michigans demokrater hade flera olika förslag på hur man skulle utnyttja situationen; vissa ansåg att man skulle passa på att rösta på Kucinich, för att ge honom ytterst behövlig uppmärksamhet, vissa ansåg att man skulle kryssa för att delstatens representanter på det kommande partikonventet skulle få rösta obundet och andra tyckte att man skulle passa på tillfället att rösta på en republikan, som kunde göra livet surt för de andra kandidaterna. Och den lämpligaste att spela ett sådant spratt med, var den totalt ryggradslöse guvernören och mormonen Mitt Romney, som på det stora hela finansierat sin kampanj med egna pengar. En seger för Romney skulle tvinga honom att stanna kvar i valkampen inför "supertisdagen" den 5 februari, då nästan hälften av alla delstater kommer att hålla primärval.

Mike Huckabee vill ersätta konstitutionen med Guds lag
Trea bland de republikanska kandidaterna kom den evigt skojfriske, kristne fundamentalisten Mike Huckabee. I ett bejublat tal inför valet i Michigan efterlyste han att man skulle skriva om grundlagen -- som det är presidentens jobb att upprätthålla -- så att den bättre stämde överens med Bibeln. (Han har tidigare propagerat för att man ska isolera AIDS-sjuka och krävt att kvinnor underordnar sig sina män, samt att äktenskap måste vara mellan man och kvinna och gälla för resten av livet...)
Jag har motståndare i valkampen som inte vill ändra i konstitutionen. Men jag tror att det är mycket enklare att ändra i konstitutionen än att ändra i orden från den levande guden. Och det är vad vi behöver göra, att ändra konstitutionen så att den följer vad gud kräver snarare än att försöka förändra guds krav så att de passar ihop med moderna åsikter om hur vi behandlar varandra och hur vi behandlar familjen.
Och så försöker de skrämma resten av världen med faran från fundamentalistiska muslimer... En aktiv mormon och en fanatisk baptist -- och däremellan en 72-årig stridspitt, John McCain, som vill att USA ska stanna i Irak för evigt och anfalla Iran med kärnvapen.

Obama och Clinton har "Iraklik" i garderoben
I turbulensen efter primärvalet i New Hampshire, där Hillary Clinton "överraskade" experterna och opinionsinstituten med att vinna demokraternas majoritet, pågår nu en smutsig och avslöjande pajkastning.
Obama har levt högt på att han var en motståndare till anfallet mot Irak på den tid han inte var senator, medan Hillary Clinton i senaten röstade för att ge president Bush tillstånd att starta kriget. Till Obamas nackdel talar dock att han i sin senatskampanj, 2004, strök sina Irakkritiska uttalanden från sin hemsida och istället hävdade att han helhjärtat stod bakom Bush(!).

I en kommentar till detta sa Bill Clinton nyligen, att Obamas beskrivning av sitt krigsmotstånd var en "saga", som snart skulle vara slut. Men massmedia (och Obamas hustru) vred detta uttalande till att Clinton försökte förlöjliga den svarte presidentkandidatens hela kampanj och att den före detta presidenten varit rasistisk.

Sandlåda? Nej, politik som handlar om vem som ska bli världens mäktigaste ledare! Får man inte en känsla av att några gör allt för att vi ska tappa intresset för alltsammans och överlåta åt andra krafter att utse "våra" representanter?

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , , ,

Ja enligt http://www.prisonplanet.com/articles/january2008/160108_recount.htm har dom kommit igång med den kontrollräkningen av demokraterna röster. Och Kucinich lär ha pröjsat 27.000 dollar för nöjet. Mycket bra att denna möjlighet finns.

Smått oroad blir man ju däremot av att läsa att det hela tar upp till en månad att fixa...

Få vet att även republikanernas röster skulle kollas. En insamlingsajt hade upprättats och pengarna strömmade in. Men - PayPal
stoppade det hela då enbart 27.000 dollar saknades. En ny insamlingssajt upprättades och pengarn strömmade ånyo in. Men - PayPal verkar ha lyckats stoppa dessa eftesom der var någon tidsdeadline man inte klarade. Så troligen blir det ingen kontrollräkning för republikanernas del.


"Paypal Freezes New Hampshire Recount Funds
The Granny Warriors had raised the necessary $55,600 deposit for the recount but at the last minute before it was transferred to the New Hampshire Secretary of State, Paypal blocked access to the funds.

No explanation has been forthcoming from Paypal as to why the corporation froze the account.
Posted Jan 16, 2008 08:38 AM PST
Category: VOTE FRAUD

This was an act of desperation on the part of the vote riggers, and considering who owns PayPal (and their prior history of freezing accounts of websites they do not agree with) this move may have been a bit too reckless. Americans are now seeing PayPal as directly and intentionally interfering with the internal politics of the United States.

As far as I am concerned, this move is all the proof needed that the US elections are rigged. We're just past the 3rd state race and already the 2008 election is totally discredited."

Detta är kopierat från från WRH

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil