« Hem | Nyårshälsning från sjuksängen » | Midvinter -- the bottom is nådd. UUAA Radio firar ... » | Herr Clinton: Pappa Bush vill hjälpa fru Clinton s... » | USA-valet och den politiska sportjournalistiken » | Stor svensk sida om vaccin och konsekvenserna för ... » | Mikael rekommenderar: » | Kan någon svara mig? Små och stora öron... » | Snöplig symbolik Nordic Battle Groups kastrerade l... » | Ett steg fram och två steg tillbaka Om vår självva... » | Om Michael Moore, 9/11 och valfusket USA:s legitim... »

Ron Paul på svensk tv 28.12

Av Lars Österman

V i sänder alla våra krya-på-dej-hälsningar till Mikael som skall in för radikala åtgärder på sjukhus. Mikael har ju noggrannt följt med presidentvalet i USA så låt mej publicera en liten grej som hör hit. Jag blev tipsad om att Svensk tv visat en kort snutt om Ron Paul. Första grejen om honom på tv vad jag vet. Här är snutten. Jag tycker snutten är saklig och på sin plats ett blogga fram eftersom det är mycket troligt att Ron Paul kommer att uppnå tätposition i primärvalet.

Tyvärr jag kan inte förlika mig med hans politik, jag tror han är en bluff. Om han skulle vinna presidentvalet vilket jag inte tror han får möjlighet att gör? Blir det statskupp! RP är en bluff!

Åsikter kan man alltid ha. Åsikter kan bygga på fakta, kunskap eller väl motiverade farhågor. De kan även bygga på fördomar eller slentrian.

Jag tror inte det vore helt fel att be dig läsa på lite mer - eller med andra ord "google Ron Paul" !

Som jag ser det är det endast oförbätterliga krigshetsare och bankingintressen som kanska kan se sig ha anledning att sprida misstankar om bluff.

Hoppet är passiviserande! RP passar perfekt att lura folket tro på demokrati och möjlighet till fria val? Pyttsan! RP passar perfekt för Maktelitens installernade av deras perfekta President "?"

Kjell G: Om nu RP vore maktelitens tänkta marionett, borde man inte då bereda mer utrymme för honom i media? Nu är det ju tvärtom.
De som får utrymme är Hillary, Rudy, Barack mfl som alla är positiva till att fortsätta med ex kriget i Irak.
Att media är elitens verktyg till att visa skocken utvalda "nyheter", håller du med om?

Hur tänker du, om RP fick mycket tid som han vill i medierna, fick han ju chansen att vinna och bli president? Det vill inte eliten och medierna, han är bra som en möjligehet till stadskupp. Jag menar inte att eliten vill han honom. De vill ha en lojal republikan!

Kjell:
Då misstolkade jag ditt inlägg helt enkelt.

HCA är inte den enda som misstolkade.
Det gäller att uttrycka sig klart.
Jag är fortfarade inte säker på att jag fattat vad Kjell egentligen vill föra fram.
Kanske du vänligen preciserar.

I varje fall så finns det ingen anledning att ironisera över den rörande enorma gräsrotsrörelse som RP:s kampanj råkar få igång.
Den kommer inte att tystna i första laget. Bäst att förbereda sig på att folk "over there" verkligen kommer att kräva större reformer oberoende av vem som nu råkar bli president. Visar valproscessen fel resultat så vet nog gräsrotsfolket att dom lurats på presidentskapet. Och då får ni se på fan misstänker jag.

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil