« Hem | En hälsning till alla vänner » | Varför envisas vi med att lita på massmedia? » | Ny teori om 11 september: Bin Laden bara tror att ... » | "För att rädda USA behövs ett nytt 9/11" » | May the force be with you » | En kort tillbakablick – med bonusmaterial! » | Layouten är tillbaka » | Jag raderade bloggen... Av misstag! »

Dagen efter...Några lösa funderingar och ett livstecken, dagen efter att nya vägar öppnade sig.

PS: Det finns väl ingen anledning att tvinga dig att titta för att få huvudbudskapet: Om du har konkreta tips eller idéer på något annat jag kan använda min tillägnade kunskap till, kontakta mig, telefon 0706 - 000876 eller 0414-446610 (mail babbelkivik[at]mac.com )

Mikael - citat ifrån min wordpressblogg 12/8-07

Taaack Mikael - för Din goa JungFrukommentar - som verkligen berör en av mina hjärtefrågor !

En “BYBRUNN” för oss som vill dela med oss av WÅRA egna gjorda erfarenheter = Förnuftig KUNSKAP - och kanske ibland också Intelligent KUNSKAP - var bland det första jag upptäckte INTE fanns på nätet. I inledningen av min krokiga bana på nätet i mars 2007 - försökte jag få WIKIPEDIA att nappa på den kroken. Dock - resultatet av det blev att blev avstängd ifrån Wikipedia en månad - och sen har jag inte försökt där igen. Mer ingående om detta med Wikipedia finns på min hemsida http://www.boberg.nl under rubrik nr 145:1.

Senare försökte jag också per email att få förlaget Livsenergi att nappa på den kroken - men dom har ännu inte hört av sig.

Vad jag med detta vill säga är att jag är den förste att stödja idén med att få till någon form av “BYBRUNN” som både syns och hörs - och som inte kan STYRAS av dom dominerat intellektuella av vad slag dom vara må ! Dock - min idétorka om den här saken är just nu total. Men vem vet - den kanske ändrar sig… Dock - min tillit till Dig i den här hjärtefrågan för att MEDmänskligheten = humaniteten MEDmänniskor emellan skall kunna odlas = wäxa till sig - är just nu väsentligt större." slut citat.

Ibland funkar det väldigt väldigt snabbt med att önska...

Ha det...
vännen Josef

Googel speglar och sparar mycket av det som finns i text på nätet så en del av det som försvann hittas där eller i andra källor som speglar nätet.

Jag tycker du gör ett bra jobb med att fånga det som händer och samman fatta det, nåt som jag är tacksam för.

Mikael, har du tänkt att ta dig till Sthlm den 11:e september? Hoppas att det blir mycket folk som sluter upp och visar sitt missnöje. Det finns i dagens Sverige och resten av världen ganska mycket att vara missnöjd med...

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil