« Hem | Lika som bär » | Rachel Maddow fick flytta Irandebatt... för Britne... » | En stunds ödmjukhet Vår avslöjande okunnighet » | Världens ondaste diplomat: Vi måste anfalla Iran » | Ahmadinejad och vad han egentligen har sagt om Isr... » | Några av mina artiklar om pengar återskapade -- de... » | Några av mina artiklar om pengar återskapade -- de... » | Några av mina artiklar om pengar återskapade -- de... » | 11 september: Hjältinna ifrågasätts » | Galenskapen accellererar trots detta... »

Ny nordisk webbsida om det utomjordiska

Två kära vänner har gått samman i ett försök att presentera den mest auktoritativa informationen som finns tillgänglig om det extraterrestriella, det utomjordiska. Anna Sundström och Rolf Kenneth Myhre lanserade idag webbsidan ET/V Nordic.

Jag har bara hunnit skumma igenom deras plattform, men på de flesta punkter är jag helt enig med dem. Det finns sedan länge helt överväldigande vittnesmål om utomjordisk närvaro på vår planet, och att förneka dessa är, i mina ögon, bara till skada för oss som kosmiska varelser.

Sedan jag började blogga och göra podcasts för två år sedan har jag ändrat uppfattning om många utomjordiska aspekter:
• Jag tror inte längre att vi ska räkna med någon ET-intervention, utan vår karmiska uppgift här på Jorden är nog, tyvärr, att vi får fixa det vi har ställt till med själva.
• Jag betvivlar idag att vi befinner oss i en kosmiskt predestinerad "uppstigning", där alla får välja om de vill gå vidare ut i nya densiteter eller stanna kvar här på Jorden.
• Bland annat eftersom jag så sent som för några veckor sedan såg mitt sjunde UFO är jag inte det minsta tveksam till deras fysiska närvaro, men jag är mycket tveksam till deras syften; om de huvudsakligen är jordiska konstruktioner, baserade på återskapad UJ-teknologi för att skrämma oss, eller en kombination, som tyder på att det pågår kontinuerliga utomjordiska aktiviteter runt omkring oss med politikernas och militärens tysta godkännande. Eller att detta bara är ytterligare ett sätt att frammana terror för en kommande global diktatur.
• Till skillnad mot de allra flesta som "tror" på UJ, är jag fortfarande ytterst tveksam till tidsresande, att kunna förflytta sig i fjärde dimensionen. Eftersom en sådan kapacitet skulle göra det möjligt att om- och återskapa historien på det mest fördelaktiga sättet, som till exempel Isaac Asimov beskriver det, och inga tecken tyder på att något sådant försigår, förutsätter jag för närvarande att de enda skillnaderna mellan oss och UJ handlar om olika energinivåer.

Men det är min absoluta personliga övertygelse att jag levt tidigare liv på andra planeter, i andra solsystem, förutom åtskilliga här på Jorden. Därför förutsätter jag att samma sak gäller för alla andra runt omkring mig. Vi är alla en del av en kosmisk, universell skapelse, där den fysiska verkligheten är underordnad vår andliga uppgift. Jorden behöver alltså inte vara någon "verklighet", utan bara en matris, en artificiell skapelse, där begränsningarna har skapats för att testa vår styrka att klara av dem.

Jag börjar nu dyka väldigt djupt ned i min egen kosmologiska tro, som för många kommer att te sig helt oförståelig. Det grundläggande, det enda du som inte tror som jag behöver förstå, är att jag tror att universum, kosmos, sjuder av evigt liv, där det både finns en universell och en subjektiv uppgift.

En uppgift som gäller att hjälpa oss alla att nå en högre medvetenhet, och en som hjälper mig som individ att bli duktigare på att arbeta för det gemensamma.

Jag hoppas att jag hinner utveckla detta djupare i något framtida inlägg. Men besök tills vidare ET/V Nordic och följ de länkar som finns där. Jag lovar att det kommer att bli en upplyftande upplevelse.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Vad lustigt. Utan att veta om webbsidan/föreningen ifråga eller att du skulle skriva om det så kände jag mig i kväll manad att göra en länksamling om kosmologi, som man finner i min bloggs högermarginal under rubrik "Några kosmologi & myt-länkar". Bloggen: http://blog.lege.net/

Leif

Du känner till en del av mina turer när det gäller den här frågan Mikael. Jag har både fastnat i fällan & tagit mig ut ur den ett otal gånger de senaste åren. Du känner också till några av mina olika slags ”närkontakter” med både farkoster och varelser/entiteter från andra platser. Jag VET att både ”good & bad guys” opererar på, i och runt Jorden. Så har det varit sedan vi blev placerade här, men det var länge sen närvaron var så oerhört intensiv, som den är just nu.

Du skriver; ”… vår karmiska uppgift här på Jorden är nog, tyvärr, att vi får fixa det vi har ställt till med själva.”

Kan ett fängelse bli mer fulländat, än ett fängelse som är så sinnrikt konstruerat att de intagna tror att de själva valt att leva i det?

Det har krävts och krävs KONTINUERLIGT enorma resurser, både i form av teknik och avledande manövrar, för att hålla oss ovetande om den faktiska situationen. Som en extra liten säkerhet, har även denna lilla finurliga funktion planterats i våra stackars sinnen:

”Vi är här av fri vilja för att lära oss”.

Smart och skickligt, men lögnen börjar krackelera… och det kanske för att en större tidscykel håller på att avslutas. Frågan är hur många som kommer falla in i en ny cykel och hur många som kommer ta chansen att ge sig av från detta kombinerade fängelse/dårhus.

Trots allt detta till synes totalnegativa, så finns det stora ljusglimtar i nuvarande scenario. VI HAR VÄNNER SOM INTE GILLAR ATT VI SITTER HÄR!

(…och jag har som ful ovana att lita på mina vänner ; o )

Självklart känner regeringar och de högre skikten av militären till att det pågår saker och jag tror t o m att de till viss mån samarbetar med en del av besökarna.

Räkna med en intensiv senhöst!

ja.. du vet som gjorde det senaste inlägget, men för säkerhets skull så lägger vi till en hälsning ; o )

Hälsningar,
RL

Mikakel

Din uttryckta mening: "Till skillnad mot de allra flesta som "tror" på UJ, är jag fortfarande ytterst tveksam till tidsresande, att kunna förflytta sig i fjärde dimensionen." - slut citat.

Franska revolutionen pågick inte då - den pågår NU. Att det är så här beskrivs inte så illa i boken "Ett" av Richard Bach.

Ha det... :-)
vännen Josef

Roger:
Jag har nog aldrig upplevt att jag hamnat här på Jorden av fri vilja. Däremot måste jag, om inte annat så för min egen mentala hälsas skull, tro att jag har en fri vilja här och nu. Men även det kan diskuteras, speciellt om jag bara kan välja mellan sådant jag inte själv kan påverka... (Är det frihet att ha möjlighet att väja mellan pest och kolera?)

Josef:
Jag förnekar inte den fjärde dimensionen. Men jag är tveksam till tidsresande.

När jag var sängbunden av diskbråcket i vintras roade jag mig med att läsa vad berömda medier och Remote Viewers hade sagt om vad som skulle hända 2006. Det var som vanligt först och främst massor av fruktansvärda olyckor och katastrofer, vilka inte slog in... Några svävande och föga imponerande gissningar om valresultat och börskurser kunde ibland träffa rätt, men det var nog också allt.

Samtidigt har jag, inte att förringa, drömt sanndrömmar, jag har hört talas om UJ-kanaler som fått mycket detaljerade och korrekta förutsägelser, så jag avfärdar det inte kategoriskt, men jag är ytterst tveksam...

Richard Bach är en klok man och jag är honom evigt tacksam för Jonathan Livingston Seagull. Boken Ett har jag dock inte läst.

MW

Se'n så ser man inte precis att det kryllar av folk här från framtiden....Kommer man verkligen kunna resa i tiden liksom?.......

Skulle vilja höra mer om UFOt du såg

Okej, Z, nu är lite jag cynisk, men om inte ens den judiskt-kristna guden kan se konsekvenserna av sitt eget handlande, utan blir besviken på sin skapelse och vill utrota den, hur ska då vi vanliga dödliga kunna det?

UFO:t var återigen en ganska oansenlig flygande anomali... I tidig aftonsol ser jag långt borta i söder, lågt över Stenshuvud, ett kraftigt ljussken, som en stark reflex från den nedgående solen. Efter någon sekund så dämpas ljuset, men inte så att föremålet som orsakade det försvinner helt mot den ganska ljusa himlen, utan det blir en svagt rosafärgad boll, som en pytteliten kolsyrebubbla, som jag sedan kan följa österut i över en minut. En orb, med andra ord...

Inget superhäftigt, alltså, men tillräckligt märkligt för att inte kunna förklaras bort med några av de vanliga sakerna på himlen, som flygplan, stjärnor, planeter, meteoriter eller ens ballonger -- hastigheten var alldeles för hög för en sådan.

MW

Det är nog mycket klokt att vara skeptisk till fysiskatidsresor. Konsekvenserna skulle vara så långtgående att något "kosmos" (det ordnade världsaltet) inte kunde existera. Detta gör också att jag är skeptisk till den utomjordiska kvinnan "Semjase", som påstår att de kan flytta objekt till en annan tid. Men annat som Billy Meier hävdar behöver för den skull inte vara felaktigt.

Men, att göra tidsresor i "akashakrönikan" (minnet av det som var och det som kommer), är inte bara möjligt; människor gör det hela tiden. Där kan man förstås inte påverka det man ser.

Det är sådant som det här ämnet behandlar som får en att ändra sin Weltanschauung…en fängslande resa förbi många av kunskapens lager. Fascinerande.

Trodde ett tag att du hade tappat greppet om de yttersta teorierna, Mikael. Var ett tag sedan man lyssnade till podcasts med suggestiv spekulation, som stundom kändes väldigt häpnadsväckande, stundom resonligt, men överlag, kändes underhållande att lyssna till. Trevligt att se att du kommenterar ämnet igen. Fascinerande.
Har själv avancerat en del genom meditationen, trippigt….är långtifrån lika säker som jag tidigare förmodade var säkert, på att alltsammans slutar utanför den biologiska kroppen. Men jag är försiktigt apropå sådana slutsatser.
Joakim….Meier fallet är mycket trollbindande, det är ingen underskattningen att säga, som många trots allt inte gör, att det är svårbedömt. Mångt och mycket uppleves som inkonsekvent… Och framförallt verkar FIGU, vilka hävdar företräda Eduard numera, var spritt språngande. Och jag vet inte om jag vill uttala mig om det, men jag undrar hur det står till med Eduard själv i det avseendet…

I vilket fall har jag ödslat tid med att lyssna till Randolph Winters saga (vilket gör mig någorlunda kvalificerad att meddela en åsikt) och jag kan säga detta, att om Eduard suttit fantiserat ihop alltsammans (och dessutom lycktas manipulerara oss allesammans i någon grad, vi som lyssnat), är han en författare som berättar som få…det lurendrejeriet heter i så fall duga.
Jo ja, tidsresorna…jodå.
Hehe..låter mina egna tankar, som förmodligen kan referera till åtminstone två teorier, inte skrivas ned. Det är nog bäst så.

Joakim:
Akashakrönikans observerande, tillsammans med Nostradamus och andra kronologiskt fria betraktelser, gör mig just nu bara irriterad. Inte för att jag vill förneka möjligheten att göra observationer utanför 3D-begränsningarna, utan för att det blivit ett sånt skamlöst geschäft, så att eventuella sanna "profeter" drunknar i skitsnacket.
Återigen ser vi hur bedragare passar på att profitera på önsketänkare som jag... Det är så enkelt...

Johann - och alla andra lyssnare:
Mitt problem med att uppdatera podcasts och vloggar har att göra med min egen osäkerhet. Jag tycker uppriktigt sagt inte att jag är tillräckligt smart för att sitta och kommentera samtid, framtid och nutid fritt från hjärtat.

När jag började kändes det överkomligt, eftersom jag var ganska ensam, men nu när jag ser alla dessa intelligenta och pålästa personer som dyker upp, då känner jag mig bara som en babblande dilettant.

Därför uppskattar jag verkligen att det dyker upp vittnesbörd som ditt, Johann, där du erkänner att du också låtit dig förföras av skickliga charlataner.

Och jag vaknar varje dag med en längtan att gå in i studion eller starta videokameran för att fördjupa och bredda det jag skriver om på bloggen.

Det borde kanske inte vara så himla komplicerat, det är ju trots allt bara en blogg. Men jag vill att det ska vara den bästa bloggen i Sverige. Då kanske du förstår att jag har en otrolig massa självkritik att tampas med.

Men jag är mycket, mycket tacksam för alla kommentarer. De betyder nog mer än du kan ana...

MW

Tja, Mikael, du har ju själv tagit upp ämnet och har man satt fan i båten... Men det är något med speciellt tidsresor som får folk att "gå loss", det är ett ämne med mycket känslor. Själv talar jag helt utifrån egna erfarenheter och känner mig inte bunden att kunna doktorera på Ufo-träskets alla olika aspekter.

Du talar om din osäkerhet att uppdatera podcasts och bloggar!? Detta måste uppenbarligen vara ett hjärnspöke av rang. Skulle tro att merparten av de som besöker dina sidor inte märkt ens ett uns av denna bävan. Just i denna artikeln uppvisar du en glasklar och balanserad analys av den utomjordiska frågan. När du antyder att du inte skulle vara tillräckligt smart eller tillräckligt påläst; vad får detta oss andra att framstå som?

Att förföras av charlataner är något man obönhörligen måste räkna med när det handlar om Ufo och dylikt. Alla trillar dit! Men är man bara medveten om faran kan man ju också ta sig ur den när den inträffar.

Joakim:
Eftersom detta lätt kan tolkas som "håvande" och dessutom handlar om min stora respekt för mina läsare, dig synnerligen inkluderat, så hoppas jag att vi kan nöja oss med att det nog inte finns någon tänkande människa som inte uppfattar sig själv som otillräcklig på en rad punkter.
Men det är också en bra kunskap att ha i bakhuvudet när man observerar hur andra beter sig -- med ytterst få undantag kan man utgå ifrån att de allra flesta i beslutsställning också dras med sina egna hjärnspöken...
Fanéret är sällan så tjockt som det kan förefalla.

MW

Jag är hövligt tveksam till det, detta att du tror att bristande insikt skulle leda till att syftet gick under, att det på grund av det skulle vara meningslöst. Bad en av mina vänner, en Fil kand, lyssna igenom några avsnitt (vilket han gjorde). Och det är ingen vanlig person som helst, han är en sådan som förbannar allt som avviker från faktisk kunskap, och bryter någon mot det, då tar han litterärt sätt livet av honom. Men du hamnade inte på hans elimineringslista, han tycke det var riktigt intressant. Dock är han mer än analytiker av själva produktionen som sådan… han vände förmodligen sin uppmärksamhet kring hur du använder språket i allmänhet och så, än att begrunda det du egentligen sade. Men som sagt… om något av många kännetecken är språket ett som utmärker dig, Mikael…
Har fullförståelse varför du valt att inrikta dig på bloggen…ett sådant här arbete måste uppsluka mycket tid, och ska man dessutom göra någonting bra, är en inriktningen av något slag att föredra.

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil