« Hem | Är jag bara ute och paddlar? Borde jag försköna ve... » | Whitney om Ron Paul » | "Kriget" mot semantiken » | Jon Stewart förklarar Mellanösternpolitiken » | CIA:s samarbete med "ondskans axelmakt", Syrien » | Ron Paul drar in rekordbelopp Kucinich kräver riks... » | 11 september: Ännu en CIA-veteran bryter leden » | Olycksfall i det journalistiska arbetet? » | 10 steg till fascism – var befinner vi oss? » | Femte budet: "Hjälten" som dödade >100.000 japaner... »

Unik UFO-debatt på CNN(UPPDATERAT nedan)
Den gamle talkshow-räven Larry King hade ett långt inslag i fredags, som jag faktiskt hade missat, där han intervjuar ett antal personer om deras UFO-upplevelser. Det unika var att det faktiskt var en både seriös och sansad debatt och att det bara var en enda person inbjuden att komma med motargument, alltså nästan det helt omvända mot normen. (BoB Johann.)

Inslaget flaggar också för en stor presskonferens i Washington D.C. nu i natt, där regeringsanställda, piloter och andra ska vittna om sina upplevelser på the National Press Club. För övrigt samma plats där Stephen Greer och the Disclosure Project höll sin världsberömda men helt nedtystade presskonferens i maj 2001. (Här länk till the Disclosure Project och här en länk till UFO Sverige.)

Jag ska även försöka hitta en länk till presskonferensen och uppdatera. Men titta först på videon. Och kom ihåg, att det räcker med att en enda av dem talar sanning...

UPPDATERAT 071113: Stort tack till V och Paul Nahay, för medialänkarna om presskonferensen. Uppenbarligen har tidningarna denna gång valt att skicka ut reportrar som åtminstone fyllt 21... En mycket sansad rapportering så här långt.

Andra bloggar om: , , ,

Hejsan svejsan Mikael...
Det var ett tag sen... Tänkte bara lägga in en känsla här utan att ha kollat på debatten än...

Denna märkliga ko-vändning att det bara var en som var med och motargumenterade gör mig än mer övertygad om att påhittade ufon kommer vara den nya menyn av ett hot som inte existerar... Kännslan av att kriget mot terror bara är ett utmärkt test för att se om majoriteten köper icke existerande hot, blir större... Ett hot från yttre rymden skulle naturligtvis få mänskligheten att gå samman under NWO... Jag hoppas verkligen att jag har fel som så många ggr förr...

Det dumma är att jag alltid har trott på ufon. Men om de nu skulle uppenbara sig och även om jag skulle se det med egna ögon så skulle jag först bli väldigt skeptisk...

Alltså, skulle vi få se ett moderskepp som är 15km i diameter som i filmen V :) så skulle jag nog svälja det, men små snabba saker,,, nja, jag vet inte asså...

Jag ska se debatten imorgon, idag är det final cut day...

Väl mött/Köksmästaren.

Den välvilliga tolkningen av att man håller käft om Dr.Steven M. Greers disclosureprojekt är förstås att man inte vill avslöja sitt eget hemlighetsmakeri.

Men jag instämmer i misstron, och ger dels ett citat ur Jim Marrs "Alien Agenda", sista sidan, och därefter en länk till en mycket viktig artikel i sammanhanget.

"Since the wealthy elite--through mechanisms such as the Federal Reserve System, the World Bank, and the International Monetary Fund along with private groups such as the Council of Foreign Relations and the Trilateral Commission--exert a substantial degree of control over the world's governments, it would stand to reason that they would be very concerned with UFOs and life in space. Such a group would desire to be foremost in any alien contact so as to gain control of or suppress any alien technology that might unbalance the status quo. Any technology that might unseat the monopolies of energy, communication, or health care would be viewed as dangerous to a position of power." (Jim Marrs, Alien Agenda, p. 590, 1997, 1998.)

När jag lyssnar på CNN / Larry King så är det iallafall för mig uppenbart att det handlar om 'spin'. Man gör - som vanligt - en 'limited hangout'. Den disclosure som tydligen ska ske på måndag, är en ny berättelse. Det är definitivt inte i närheten av vad man vet. Men det är bara min analys.

Mycket viktig artikel i sammanhanget:

WHEN DISCLOSURE SERVES SECRECY
by Steven M. Greer M.D.
Copyright 1999

Mina egna bloggningar i ET ämnet: http://blog.lege.net/?/categories/77-ET

En tråkig bi-effekt av detta avslöjande just nu kan bli att folk glömmer bort Palestina/Irak/Iran/Israel. Fast om man samtidigt slutar prata om att anfalla Iran med kärnvapen, så är det kanske inte helt negativt. Jag såg att Dennis J. Kucinich fått vägledning från våra besökare. Hoppas det var kloka råd.

.

- Press Coverage of the UFO Disclosure Press Conference at the
National Press Club, Washington, D.C. ,Monday ,November 12, 2007

http://pnahay.home.sprynet.com/ufo/20071112_PressConference.htm

Köksmästaren:
Du får recensera Final Cut på dagens post, men det ska bli kul att höra vad du tycker.

Ang. UFO:n och en eventuellt arrangerad attack från yttre rymden, så förstår jag precis hur du känner det.

Men jag har svårt att se hur ett sådant anfall skulle gå till, utan hjälp av "äkta" besökare. Det skulle i sådana fall blåsa locket av hela UFO-lögnen genom seklerna och kan innebära en motreaktion hos allmänheten som inte alls gynnar makten.

Kanske blir det inte alls så att vi enas under en jordisk ledare, utan istället ser det som den sista droppen i misstroendet mot politiker?

Leif:
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tro; Larry King är ungefär så fel man kan göra, rent taktiskt, om man vill "spinna" eller göra förebyggande skadekontroll. Det är väl knappt någon som tittar på honom numera?

När det gäller "alien technology", så måste vi förutsätta att den redan är relativt vida känd i militär- och expertkretsar. (Liksom t.ex. Tesla och Schauberger.) Då skulle det förvåna om den förmögna eliten inte var ganska väl införstådd i de stora dragen i alla fall, den med.

MW

Min egna, högst personliga kommentar: Den amerikanska militären HAR med stor sannolikhet kontakter med en eller flera "dåliga utomjordingar". En eventuell arrangerad attack såsom en uppföljning av 9/11, fast i kollosalformat, kan därför ske med verkliga utomjordingar som aktörer, dock blandat med inslag av amerikanska militära Ufo'n.

Det kan låta lite "corny" men storyn kommer antagligen gå ut på att det är "Reptilerna från Dracokonstellationen" som attackerar oss, att de i själva verket är köttätare och att människorna utgör deras föda. Rykten florerar redan om att reptilerna existerar i en för oss osynlig dimension men att de likväl parasiterar på mäskligheten, rövar bort och våldtar våra barn till döds. På det här sättet målas "fienden" upp, det sker på sidor så som EVPReversespeaking där man redan piskat upp ett "frenzy" av hat mot reptilerna och där alla som ifrågasätter om de är den verkliga fienden brutalt spottas ut från sidan (jag är förstås en av dem).

Istället för ett krig mot samvetslösa terror-islamister så får mänskligheten alltså kriga mot köttätande reptiler? Det låter tillräckligt knäppt för att kunna bli sant.

Skulle det vara lätt att se hur en sådan attack skulle framträda så tror jag inte att de skulle framträda... Men jag förstå ditt argument och det är förmodligen det mest troligaste... Men...

Man kan ju tycka att även en falsk månlandningen borde ha missgynnat makten? :)
Eller varför inte en false flag den 11: sep 2001?
Pearl Harbour?
De har till och med lyckats med bedriften att rättfärdiga 2 st atombomber över japan...
klusterbomber har helt öppet accepterats som ett vapen!
Mordet på en president har passerat majoriteten nästan som en självklar händelse...
Tja, det finns egentligen hur mycket som helst...


Jag ser inte att det något av detta har missgynnat makten fram tills dagens dato? Även om miljontals människor ser bluffen... En attack från yttre rymden blir plötsligt en uppenbar möjlighet?

Den 11:e september dog det ca 3000 människor. Propagandan om terrorism har gett makten enorma resurser att härska… Om falska utomjordingar statuerade exempel genom att utplåna 3- 30.000 på en dag… under veckor av attacker??? Hur skulle reaktionerna bli då? Skulle någon våga säga att…
- Det där är en lögn och propaganda, tro inte på sådant som står i Aftonbladet…
 
Skulle andra ledare på klotet (som är med i samma klubb) våga avslöja bluffen?

Nå ja, det var bara lite reflektioner från en värld full av fantasier och tankefrihet…


Tiden får väl utvisa hur NWO kommer att framträda…

Mikael skrev: "När det gäller "alien technology", så måste vi förutsätta att den redan är relativt vida känd i militär- och expertkretsar. (Liksom t.ex. Tesla och Schauberger.) Då skulle det förvåna om den förmögna eliten inte var ganska väl införstådd i de stora dragen i alla fall, den med. "

Förstår inte va du menar här Mikael.

Vi spekulerar allihopa och utifrån våra olika utgångspunkter.

Teorin att vi kommer att utsättas för en huvudsakligen terrestriell och välregisserad invasion utav en kombination av jordiska och utomjordiska varelser och farkoster är inget nytt.
Eftersom jag är övertygad om att vi har utomjordiska besökare här omkring oss, permanent, kan jag inte annat än utgå ifrån att de är välkända hos en liten grupp ledande politiker, militärer och tekniska experter.

Finns det extraterrestriell teknologi här på Jorden, så är den i användning, även av människor. Och det måste, av nödvändighet, handla om helt andra energiformer än de vi använder oss av idag.

Men det är bara min högst privata kombination av upplevelser, intuitiva känslor och slutsatser. Jag förbehåller mig möjligheten att något helt annat inträffar.

Finns det ondska så finns det definitivt också godhet. Och om den här planeten inte bara är ett kosmiskt fångläger -- "a prison planet", som Alex Jones pratar om -- så behöver vi definitivt inte ge upp.

Och rädsla är den största fienden.

MW

Det är en himla tur att man får spekulera och tänka fritt, än så länge… 

Kombinationen är som sagt inget nytt… Om inte annat så har denna kombination satt sig i det kollektiva medvetandet genom Hollywood sen 30-talet iaf… Ja ja, nu vet jag att det är lätt att bli iakttagen som en idiot när man relaterar till filmer, men det är just det som de vill… Jag är övertygad att mycket av deras kommunikation och budskap av kommande händelser kommer just genom film som kallas fiction eller Tele(vision) programming!

Ska man fördjupa sig på ett kanske lite löjligt sätt som jag ofta gör, så är vi utomjordingar… Varför relaterar vi egentligen till vi och dom, speciellt när vi är osäkra på vilka de är och framförallt vilka VI är, bevisligen så är vi otroligt komplexa varelser som ingen teknologi här på jorden kan skapa en modell av. Elektroniska impulser genom kött och blod som registreras innanför pannbenet och samtidigt skickar ut ett svar på nästa handling, på en millisekund? Inte nog med det så registrera vårat undermedvetna allt som finns runt om kring oss…

Varför skulle deras teknologi komma till oss? Vi är ju trots allt i ständig rörelse i ett universum som vårat förstånd inte kan greppa när det gäller orientering, storlek och avstånd? Det kanske är vi som färdas mot/till dem?
En trevlig bild:
http://web.telia.com/~u87510946/Solar%20screw.htm


Jag är helt klart övertygad om att det finns teknologi/medvetande där ute som är bortom människans förstånd. Vi är ju skapta av det som finns där ute och här… Vi kanske är placerade här? Alltså man kan fantisera hur mycket som helst i denna fråga utan att få några givna svar… Framförallt inte från vetenskapen som år efter år ändrar sina slutsatser från tidigare upptäckter… Förr var Pluto en given planet idag är den inte det, bara det säger mig att vetenskapen inte går att lita på…

Ondska och godhet, jag är helt klart med på noterna när du säger det. Men om vi riktar våra blickar ut i kosmos så kan man ju fråga sig om det existerar? Veckodagar, pengar, tiden är, om du frågar mig, mänskliga påfund för att följa ett system som bygger på avskärmning från vad livet egentligen handlar om, det bygger framförallt på ondska och godhet genom rädsla. Jag är en del av denna programmering som avskärmar oss eftersom jag tänker på jobb, ekonomisk vinst och planer inför julen mm…

Det kanske låter deppigt men vad jag tror är att vi är på ett eller annat sätt tvungna att bryta mönstret som vi idag lever… Det kommer naturligt vis skapa kaos, men det gör det i slutändan oavsett hur vi än vänder och vrider på det.

Så visst finns det liv i universum, vi är ju där/här så som andra… Det kanske kommer att bli den logiska förklaringen när de uppenbarar sig, falska eller äkta kan jag omöjligt svara på.. Men det är kul att spekulera…

For now..

Jo just det, jag såg på programmeringen igår... Det kändes som en bekräftelse av min känsla, Att normaliseringen är i full gång genom propagandaapparaten…
Det blir framförallt obeskrivligt suspekt när hela världseliten samlas inför en konferens helt plötsligt... Nä, jag tycker att detta är väldigt suspekt... Det är precis som att de vill förvarna mänskligheten genom att först diskutera det öppet inför allmänheten som en möjlighet, sedan är det helt plötsligt ett hot? Mönstret upprepar sig gång på gång… Skulle det inom en snar framtid dyka upp så skulle jag bli än mer suspekt mot att det är äkta vara, pga denna normalisering och öppna debatt…

Länkarna till
ARE THEY FOR REAL?
Larry King CNN 9 nov 2007

It is split into four (4) parts. You can check it out here:

Part 1
http://tinyurl.com/26rt3m

Part 2
http://tinyurl.com/2ofkhb

Part 3
http://tinyurl.com/3796xx

Part 4
http://tinyurl.com/3b8fvl

/Paul

.

- Fler fungerande film länkar :

http://larryking-cnn-ufos.playz.it/


Och fler referenser :

- Media Coverage - Nov. 12th UFO Press Conference
Organized by filmmaker James Fox and journalist Leslie Kean (CFi)

http://www.ufomediawatch.com/

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil