« Hem | Watergate-spion erkänner medhjälp vid mordet på Jo... » | Tragikomiskt x 2 » | Och så ytterligare en varning Nu från Ron Paul » | 11 september: Och vad är sannolikheten för att DET... » | 11 september: Bara slump, lite slump eller ingen s... » | Maskerade poliser med stenar infiltrerade anti-NAU... » | Gonzales avgår » | Allt fler och allt allvarligare varningssignaler » | Bill Maher är tillbaka debatten hettar till » | Ännu en "whistleblower"? American Airlines ändrar ... »

Så tillbaka igen till mardrömmarna


Leuren Moret håller ett föredrag under 2007 Vancouver 9/11 Truth Conference -- på temat "Depleted Uranium: 61 years of Uranium Wars", "Utarmat uran: ett 61 år långt urankrig."
Måste ses om du bara har bandbredden. Tidsbrist godkänns inte som laga förfall. (BoB Lars Ö.)

Moret är en geolog som arbetat med kärnvapenforskning. Efter att hon, som hon själv uttrycker det, insett vilken sjuk verksamhet det var fråga om, hoppade hon av och har sedan dess ägnat hela sin tid åt att forska om kärnvapen, kärnkraft, radioaktivt nedfall, följdsjukdomar av radioaktivitet och... den globala konspirationen.

Bland hennes många kontroversiella teser kan nämnas, att hon pekar ut Storbritanniens drottning, Elizabeth, som världens största privata ägare av urangruvor, tätt följd av familjen Rockefeller. Kärnvapenprogrammet startade som ett led i en planerad befolkningsminskning – men inte främst av bombernas explosioner utan av det radioaktiva nedfallet, som till exempel kan förklara förekomsten av flera olika cancerformer, men även diabetesepidemier!

Just nu fokuserar hon sin energi på att bekämpa användandet av utarmat uran, depleted uranium, DU, i modern ammunition och i smutsiga bomber. Detta noterades redan under Balkankriget, bland annat med höga doser radioaktivitet över norra Europa, under Kuwaitkriget och nu, i Irak och Afghanistan.

Observera att filmen inte innehåller några obehagliga eller skrämmande bilder. Det är budskapet som är tillräckligt skrämmande i sig självt.

Andra bloggar om: , , , , ,

Efter en sådan förevisning sitter man apatiskt mållös en stund och känner sin egen litenhet.
Man kan bara hoppas att hon lyckas sprida budskapet. Men risken finns att folk inte vill tro = erkänna att våra överförvaltare inte vill vårt bästa.
Som David Icke sade på nån video:
Om man berättade för korna o hagen att bonden kommer att låta döda dom och att dom blir malda till smulor som kommer att säljas i matbutiken i 400 grams paket...skulle korna nog inte tro att det är sant.

;-)

Jag kan nästan känna saknad över den tiden när man inte visste mycket om allt ytterst djävulskt som sker i världen....men bara nästan. Måste bara smälta detta. Ska sen kolla upp det hon säger....
Att väcka andra börjar kännas mer och mer viktigt. Kan jag väcka tre, å sen dom i sin tur tre, då kan det gå undan sen......

I flera städer i Serbien har hittats DU i kranvatten och i matprodukter. I Kosovo är situationen mkt värre ! I Serbien medier pratar inte längre om dessa stora problem eftersom medierna är nu helt under USA-kontrol. Tom FOX Television emiterar program po serbiska from Belgrad. Kroatiens och Italiens regering är helt tysta om alla de ikke-använda DU bomber som USA slängde 1999 i Adriatiska havet. Att bomba ett område med DU är krigsbrott !
HÄLSNINGAR FRÅN KROATIEN OCH TACK FÖR DEN DISKUSSION !

Det som är extra upprörande med detta är att man dels visste om att det var olagligt med DU redan när man började använda det, dels nu arbetar intensivt med att försöka dämpa oron för hur farligt det skulle vara.

Jag kan inte ens börja sätta mig in i hur de hjärnor är kopplade som tycker att det är okej att använda DU i krigföring. Bland civila!

MW

Hans: Vi visste mer förr, när journalister fortfarande skötte sin uppgift som den tredje balanserande statsmakten. Idag skriver de bara om sådant som är "ofarligt" och politikst korrekt. Varje gång dagens journalister snubblar på en nyhet så känner de efter på vilen sida brödet är smörat.

Det har så vitt jag vet funnits en tidsperiod tidigare när detta också skedde i massiv skala, och det var åren just före andra världskriget.

//steelneck

Sorry, fjärde skulle det givetvis stå.

Steelneck. Vad jag menar med "förr", är innan jag började se saker annorlunda. För tre månader sen ungefär, så blev jag varse mycket som man inte öht tar upp i media. Allt med början i eget forskande i 9/11. Sen dess har man hamnat på många "sidospår", eftersom jag funnit många nya kanaler att inhämta information från.

Som jag även berättat i andra inlägg här, så har jag flera gånger påpekat faktafel, "uteblivna rapporteringar" och rena lögner till de författande journalisterna och tidningarnas "allmänna" frågeställen. Dock så har jag inte fått svar. Som "test" så har jag även frågat om triviala saker, och då får man svar..:)
Men inte om så viktiga saker som Nordamerikanska Unionen, Ameron, Patriot Act, 9/11 "truthseekers" mfl, mfl...
Nu har jag haft det snärjigt med tiden, men ska se vad jag kan finna om de påståenden som hon påvisar i videon. Stämmer det, är det riktigt ultrajävligt.
/Hans

Huga! Här har det bloggats, vill jag lova. Sist jag var på besök la Mikael precis ut Watergate-storyn. Nu har jag en massa filmer att titta på... men måste sova först, det får bli i morgon kväll.

Dock vill jag rapportera detta med anledning av medias behandling av ämnet ovan, se Strålande tider: Torsdagen den 17 november 2005 talade Chris Busby PhD vid ett seminarium i riksdaghuset (modererat av miljöpartiets Lotta Hedström) bl.a. om de globala hälsoriskerna med utarmat uran. Jag var där och förde anteckningar, se länken nyss. Miljöpartiets Lotta Hedström sa att "Detta är mörkat." Hon har försökt få intresse för motioner kring detta i riksdagen, utan resultat. Gábor Tiroler från Uppsala, som ibland skriver i medicinsk fackpress, talade om ett aktivt förnekande. Det går inte att få minsta notis införd om den handlar om utarmat uran, har han fått veta. Det aktiva förnekandet innebär att man inte bara struntar i att berätta, utan att man också FÖRHINDRAR att informationen kommer ut. Ingen journalist var närvarande på seminariet. En journalist från TV4 intervjuade visserligen Busby före - men inget sändes. Busbys forskning avfärdades givetvis av den närvarande representanten från SSI - Svenska Strålskyddsinspektionen. Eftersom den inte stämde med deras modeller.... SSI killen kunde dock inte svara på varför så många människor utvecklade skador efter att utarmat uran använts i krigföringen.

Se även & ta kontakt med ARK = Aktionsgruppen mot Radioaktiv Krigföring!

Det jag visar med mitt agerande att såsom bloggare besöka ett mörkat seminarium, och sedan skriva om det, är ett mönster för hur vi måste göra: Vi måste aktivt delta och rapportera om censurerade händelser. Det är enda sättet.

Skicka en kommentar
Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil