« Hem | Bill Maher är tillbaka debatten hettar till » | Ännu en "whistleblower"? American Airlines ändrar ... » | Det kostar på att säga sanningen » | Världsberömd Mellanösternkorrespondent: Jag ifråga... » | Bara USA-hat eller en bild av verkligheten? » | F.d. minister: Bush är inte blind. Snart kommer e... » | 11 september: NIST vet inte vad som hände med WTC ... » | Aaron Russo är död » | Vita Huset har gjort en handbok för motdemonstrati... » | 5 år sedan Cheney förklarade krig mot Irak »

Allt fler och allt allvarligare varningssignaler


UPPDATERAT 070803:
Några av undertecknarna, däribland Cindy Sheehan, har nu på 911blogger tagit avstånd ifrån detta dokument och påstår till och med att det delvis har förfalskats. Just formuleringen "massive evidence" ska ha lagts till efter att de skrev under, påstår de.
Jag bifogar en bild på det faktiska dokumentet, som du kan se i förförstoring om du följer länken.
Mycket tyder på att deras dementi är en efterkonstruktion, men om de inte vill stå för det, så får väl det respekteras...
[slut på uppdatering]

Vi har hört det från många olika trovärdiga källor på senare tid – USA:s ledning planerar att genomföra ett nytt 911, ett nytt 11 septemberliknande terrorattentat.


Från Måns på investigate911.se kom en länk till 911blogger med en synnerligen allvarlig och oroväckande variant av detta budskap. (Dokumentet finns även publicerat på rense.com.) Texten är undertecknad av flera personer jag känner väl till och har stort förtroende för, bland andra Cindy Sheehan och Webster Tarpley. Det lyder som följer:

THE KENNEBUNKPORT WARNING

To the American people, and to peace loving individuals everywhere:

Massive evidence has come to our attention which shows that the backers, controllers, and allies of Vice President Dick Cheney are determined to orchestrate and manufacture a new 9/11 terror incident, and/or a new Gulf of Tonkin war provocation over the coming weeks and months. Such events would be used by the Bush administration as a pretext for launching an aggressive war against Iran, quite possibly with nuclear weapons, and for imposing a regime of martial law here in the United States. We call on the House of Representatives to proceed immediately to the impeachment of Cheney, as an urgent measure for avoiding a wider and more catastrophic war. Once impeachment has begun, it will be easier for loyal and patriotic military officers to refuse illegal orders coming from the Cheney faction. We solemnly warn the people of the world that any terrorist attack with weapons of mass destruction taking place inside the United States or elsewhere in the immediate future must be considered the prima facie responsibility of the Cheney faction. We urge responsible political leaders everywhere to begin at once to inoculate the public opinion of their countries against such a threatened false flag terror operation.

(Signed) A Group of US Opposition Political Leaders Gathered in Protest at the Bush Compound in Kennebunkport, Maine, August 24-25, 2007

CYNTHIA MCKINNEY, FORMER US CONGRESSWOMAN, GEORGIA
CINDY SHEEHAN, CANDIDATE FOR US CONGRESS, CALIFORNIA
CRAIG HILL, CANDIDATE FOR US CONGRESS, VERMONT GREEN PARTY
BRUCE MARSHALL, CONVENOR, PHILADELPHIA PLATFORM
JAMILLA EL-SHAFEI, KENNEBUNK PEACE DEPARTMENT
WEBSTER G. TARPLEY, AUTHOR
ANN WRIGHT, COLONEL US ARMY RESERVE, FORMER US DIPLOMAT
DR. DAHLIA WASFI, WWW.LIBERATETHIS.COM
GEORGE PAZ MARTIN
JOHN KAMINSKI, LAWYER, IMPEACHMENT ACTIVIST

Det talas alltså om "massive evidence", "massiva bevis" på att en grupp närstående vicepresident Dick Cheney inom en nära framtid kommer att försöka genomföra ett nytt dåd i stil med 11 september, vilket kommer att användas som en ursäkt för att invadera Iran och för att införa undantagstillstånd i USA.
Kombinationen av undertecknarnas trovärdighet, siterna det publicerats på och ordvalet gör att jag inte törs avfärda detta som bara något busstreck på nätet.

Det enda vi kan göra är att hjälpas åt att hitta stöd eller trovärdiga ifrågasättanden av uppgifterna. Jag törs i alla fall lova att historien kommer att utvecklas på ett eller annat sätt.


Andra bloggar om: , , , , , , ,

något är i görningen..Federal Reserve Board skall "samlas under jorden i nåt topphemligt mötesrum..".


http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=7072

Japp, i en C.O.G-bunker, CONTINUITY OF GOVERNMENT, i Wyoming, den 31 augusti.

Det är fortfarande ett rykte, är det viktigt att påpeka.

Men på Wall Street säger man idag att risken för en krasch är större än den varit sedan 11 september, 2001.

MW

Helt rätt. Man kan även misstänka att den senaste tidnes börsoro kan bero på insiderhandel, liknande den som skädde innan 9/11.

Skulle vara intressant att skrapa lite på ytan och kolla vilka som har sålt den senaste tiden.

Det verkar pågå en väldig handel i put options, alltså spekulationer i kraftiga nedgångar, för de största börsbolagen. Alltså precis det som skedde med aktier i United Airlines och American Airlines innan 911.
Detta ska ha pågått sedan mer än en vecka, enligt mina källor.
MW

Detta står på PP:
http://www.prisonplanet.com/articles/august2007/270807_market_crash.htm
Hittade det här:
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=120

Tecknen är som sagt många.
Går det att stoppa?

/Hans

Hans
Jag kan bara tänka mig ett enda sätt att stoppa detta och det är med massiv information.
Alla måste få reda på vad som sker, varför och vilka som ligger bakom. Det kan i alla fall mildra effektien, om inte helt avstyra konsekvenserna.
MW

Hur når man ut med informationen, när media medvetet blundar?

Bra förslag någon?
Jag gör så gott jag kan, men det är inte lätt att få någon annan att "överge" det man trott varit sanningen.
Det "arbetet" handlar om en person i taget, lite för långsamt..:)

Jag vill inte stå där sen och säga"...vad var det jag sa?"

Det radikala förslaget, är att "hacka" alla de stora tidningarnas hemsidor samtidigt och där visa vad som håller på att hända...
Olagligt som tusan. Men vad säger man, nöden har ingen lag.....

Hej igen...
Jag kan inte släppa detta med vikten av att informera.
Har suttit och spånat i vad JAG kan göra. Stämmer dessa signaler, att det är nära förestående med ytterligare en stor "false flag"-operation, så har vi alla tiden emot oss.
Dock så har vi tekniken med oss...

Sitter just nu och ser om jag kan få ihop någon form av brev.
Ett brev som jag sen tänkte ge till de i min närhet, dom som vet att när jag pratar om något så är det inte "hjärnspöken". Enkelt sagt, dom som har lättast att tro på mig.
Sen får var och en av dom göra samma sak, och sen dom i sin tur...

Tanken är att på ett enkelt och lättförståeligt sätt beskriva vad som hänt, varför det hänt och vad som ser ut att snart hända.

Men, fan, det är inte lätt...
T.o.m. jag blir snurrig av det jag skriver. Hur ska någon som inte är ett dugg insatt förstå och begripa? Hur får man fram hur otroligt genomskinligt vissa saker är?

Jag kan berätta sida upp och sida ner om allt som inte stämmer med 9/11. Många sidor till om hur bankerna styr länderna/regeringarna.
Ett gäng sidor till om Peak Oil. Och ändå har man inte kommit till vad som är på gång att hända, och varför det sker.....

Är månne detta ett led i deras taktik? Att lämna så otroligt många ledtrådar så man inte kan sortera i dom? Att man känner den frustration jag känner nu....?

Är det därför man ska köra igång snart, för nu börjar för stora delar av folket att vakna?
Att det är VI som triggat igång dom genom att vara för många som vet?
Att "startsignalen" är att "nu är gränsen nådd för hur många som vet", och inte något annat!

Uh, inte är jag mindre snurrig nu....

/Hans

Känner bara intuitivt att det är A och O att behålla "the moral high ground". Skulle man göra en sådan kupp (näst sista kommentaren) så skulle dels propaganda-spinnen 100% tala om Internet-galningar, och dels skulle vanligt folk bli ännu mer benägna att acceptera Internet-censur.

Angående medvetenhet, så anser jag att på ett andligt plan så är den ökande falsk-flaggade terrorn och hårdare och hårdare kontrollen på tankar och åsikter just till för att vi ska vakna, och den kommer att fortsätta och bli värre och värre tills antingen mänskligheten vaknar eller går under. Man kan försöka hjälpa på traven. Men som MW brukar säga, man kan inte väcka den som låtsas sova. Till det positiva hör att många förstår, fast de är tysta.

Tipsade även Alex Jones som också lagt in en artikel här

Michael Mohr - vår säkerhetskontakt i Washington. Tja, vad ska man säga?

http://www.nyteknik.se/art/51967

Intressant är att andra länder som är med i sammarbetet råkar vara samma länder som anklagas för att vara med i Echelon. Tänk sedan på hur kraftfull dator FRA har köpt in - eller rättare sagt fått lov att köpa in (vem som hellst kan inte lägga vantarna på det senaste USA förfogar över).

http://www.nyteknik.se/art/51044

Hur mycket är vi ett självständigt land och hur mycket är vi en vasalstat som tjänar andras intressen?

Det är trots allt kanappast så att SKL nu, tack vare samarbetet, kommer avslöja vem skickade de 400 falska mjältbrandbrev - eller hur? Snarare tvärtom.

Den 9:e Maj så kom National Security and Homeland Security Presidential Directive som ger USAs president makt över USAs statsapparats alla tre delar om en högst ospecificerad "katastrof" inträffar. Att en person har makt över den juridiska, lagstiftande och den exekutiva makten, är per definition en diktator/diktatur. Något senare, för en och en halv månad sedan, den 17 Juli, så kom en executive order, Blocking Property of Certain Persons Who Threaten Stabilization Efforts in Iraq. Den säger att amerikaner kan få alla sina tillgångar beslagtagna, utan rättegång(!) om de motarbetar USAs utrikerpolitik gällande Irak, ja det räcker med att de bedöms vara i rikszonen att vilja motarbeta och således inte aktivt gjort någonting!

Kan ni komma på några andra stater i historien som tog sig godtyckliga rättigheter att konfiskera egendom utan rättegång från obekväma dissidenter?

Skicka en kommentar
Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil