« Hem | Tragikomiskt x 2 » | Och så ytterligare en varning Nu från Ron Paul » | 11 september: Och vad är sannolikheten för att DET... » | 11 september: Bara slump, lite slump eller ingen s... » | Maskerade poliser med stenar infiltrerade anti-NAU... » | Gonzales avgår » | Allt fler och allt allvarligare varningssignaler » | Bill Maher är tillbaka debatten hettar till » | Ännu en "whistleblower"? American Airlines ändrar ... » | Det kostar på att säga sanningen »

Watergate-spion erkänner medhjälp
vid mordet på John F. Kennedy

Detta är ingen nyhet, och jag håller precis på med en större intervju i ämnet, men det är såpass intressant och så föga diskuterat, att jag ändå ville dela med mig av det.

En av CIA:s mest samvetslösa och hårdhänta spioner och agenter var E. Howard Hunt, mest känd som en av de som ledde inbrottet i Watergate. Men han var också ansvarig för att störta misshagliga regeringar i Latinamerika, han var med i planeringen av den misslyckade invasionen av Kuba i Grisbukten, och så vidare. Hunt var sändigt på resa runt hela jorden för att utföra mer eller mindre smutsiga uppdrag åt CIA och USA. (Det påstås att det var efter Hunt som Ethan Hunt, Tom Cruises roll i Mission Impossible-filmerna, formades...)

Hunts son, St. John, hävdar nu att han är i besittning av ett dokument, där fadern bekänner på dödsbädden att han varit delaktig i planeringen av mordet på John F. Kenedy i Dallas 1963. Historien publicerades först i Rolling Stone i mars i år.

Bild från Infowars.com

Bilden i mitten föreställer en av de "luffare" som fotograferades i Dallas samma dag som Kennedy mördades. Många har redan hävdat att det var Howard Hunt och sonen påstår att han är helt övertygad om det. Men Howard själv hävdar i sin bekännelse att han inte var aktivt delaktig på något sätt, utan att han till och med avböjt att vara med.

St. John, kallad Saint, berättar i en radiointervju med Alex Jones att det rådde en mycket hårt Kennedyfientlig stämning i familjen Hunts hem. Under en tid delade St. John skola med Kennedybarnen och beskriver relationen som att han "hatade dem", på grund av påverkan hemifrån. Howard Hunt skulle också flera gånger ha sagt att han hoppades att någon skulle knäppa JFK:s bror, Bobby, också.

Faderns ideologi beskriver sonen som antikommunistisk och patriotisk. Inga medel var för brutala om de gagnade målet, att hindra kommunismen och gynna USA. I familjen rådde det ingen tvekan om att JFK var kommunistvänlig och ett potentiellt hot mot landet.
Vad Saint anser sig ha fått berättat av fadern var att det var JFK:s vicepresident, Lyndon B. Johnson, som var den som ledde mordkomplotten. I Crime Magazine listas ett antal av de andra personer som Hunt pekar ut som delaktiga.

Det finns vissa som ifrågasätter de här uppgifterna. Saint har alltid haft ont om pengar och många misstänker att han nu försöker tjäna en hacka på faderns död. Men dokumentet han påstår sig ha fått ifrån fadern tycks förefalla äkta. Andra säger att Howard Hunt valde att berätta en friserad version av händelseförloppet för att inte själv framstå som aktivt delaktig i mordet – och inte heller som någon simpel luffare i händelsernas utkant.

Men att det var CIA som låg bakom mordet, med eller utan hjälp av maffian, är det allt fler seriösa forskare som kommit fram till. Motiven och de utlösande orsakerna är det fortfarande delade meningar om, men av den research jag just nu håller på med, så fanns det ett stort antal olika krafter som ville se honom död. Sovjet, Kuba, bankirer, maffian, aerikanska antikommunister...
Att Oswald verkligen var vad han påstod sig vara, en "patsy", en sydabock, verkar också tämligen solklart. Och så har vi det märkliga uttalandet från fotografen som tog bilden där Jack Ruby skjuter ihjäl Oswald i polisgaraget, där han hävdar att det inte fanns en enda droppe blod på platsen efteråt.

Jag inbillar ig inte att detta lilla inlägg i en gammal konspiration kommer att ändra någons uppfattning i frågan, men det är spännande med ett potentiellt nytt erkännande från graven, som än starkare bekräftar det de flesta av oss misstänker.

Andra bloggar om: , , , ,

The Lie That Linked CIA to the Kennedy Assassination

http://tinyurl.com/ysx593

Det här är ytterst intressant.
Ska läsa mycket mer om det.

Vad ska man med livvakter och säkerhetstjänst till om det är de som är fienden?

Ja se denna Palmegåta, eller åhh, sorry, det var JFK det handlade om..

Du har säkert sett det redan men ifall inte så:
http://www.moviesfoundonline.com/men_who_killed_kennedy.htm

uppdelat i tre delar. Tack o hej

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil