« Hem | 11 september: Bara slump, lite slump eller ingen s... » | Maskerade poliser med stenar infiltrerade anti-NAU... » | Gonzales avgår » | Allt fler och allt allvarligare varningssignaler » | Bill Maher är tillbaka debatten hettar till » | Ännu en "whistleblower"? American Airlines ändrar ... » | Det kostar på att säga sanningen » | Världsberömd Mellanösternkorrespondent: Jag ifråga... » | Bara USA-hat eller en bild av verkligheten? » | F.d. minister: Bush är inte blind. Snart kommer e... »

11 september: Och vad är sannolikheten för att DETTA är en slump?Jag fick denna YouTube-länk utav Televinken alldeles nyss. En längre, oklippt version hittar du här.

Det är vad barnen på Emma Booker Elementary läste högt från svarta tavlan på morgonen den 11 september, sekunderna innan Andrew Card smög fram till presidenten och – enligt den officiella historien – viskade i presidentens öra: "Ett till plan har kraschat i tornen – USA har anfallits".

"Kite(?) - Hit - Steel - Plane - Must"
"Drake(?) – Träffar – Stål – Plan – Måste"


Titta även på den längre videon, bara 6 minuter lång, som visar hur snabbt Bush återhämtar sig efter den första "chocken" och sedan roar sig med barnen igen. Verkar detta som en president som tar nyheten om ett anfall mot sitt land – och möjligheten att han själv och alla andra i skolan är nästa måltavla – som en överraskning?
Och varför reagerar inte hans stab och Secret Service?

UPPDATERAT: Jag är så chockad att jag inte hittar på mitt tangentbord...
Låt mig få utveckla vad detta visar:
Enligt en samstämmig Illuminatiexpertis är något av det viktigaste i dessa sammanhang att välja symboliska platser, datum, klockslag – och att signalera att allt är planerat och genomtänkt genom dolda budskap, som kända nyckelord, handsignaler eller liknande.
Man kan kalla det för ett perverst nöje för de invigda, men så är det inte. Det är en mycket gammal och central ockult tradition.
För dig som följt med på bloggen har jag länge hävdat, att det som hände här på Emma Booker Elementary på morgonen är det starkaste beviset av alla på att George Bush visste att detta skulle hända. Alla efterföljande händelser bara förstärker denna visshet.

De som försöker snacka bort detta har hittills bara kommit med två olika argument: Han är alldeles för korkad för att förstå vad "America is under attack" egentligen innebär (Michael Moore från Fahrenheit 911). Eller att han visade på en exceptionell sinnesnärvaro, som inte omedelbart drabbades av panik och skrämde ihjäl barnen.

Bägge förklaringarna är totalt orimliga, och låt mig för nytillkomna läsare upprepa mig:
Dels omges han vid detta ögonblick inte bara av barnen, lärarna, föräldrar och journalister, utan även av sin stab och ett antal topptränade Secret Service-agenter som har som sin enda uppgift att skydda presidenten, med sina egna kroppar om så krävs.
Att ingen av dessa inser att alla i skolan nu befinner sig i akut livsfara, om det nu skulle vara så att nyheten kommer som en komplett överraskning, är helt orimligt. Presidentens stabschef, Andy Card, är en av de få riktigt, riktigt smarta personer jag sett i president Bushs entourage.
I denna situation är det inte presidenten som bestämmer hur och om han ska skyddas – det är en absolut order till alla i hans livvakt, att vid minsta hot omedelbart se till att landets högste ledare omedelbart transporteras i säkerhet.
I detta fall befinner sig dessutom alla i livsfara. Om hotbilden är okänd kan det i detta ögonblick finnas ytterligare ett plan i luftrummet, över Florida, med nosen riktad mot skolan. Ja, presidenten och hans följe ska ju inte ens ha någon aning om vilka fienden är! Det kan ju till och med vara några som förfogar över kärnvapen

Vad gäller den oerhört långsökta förklaringen med hans sinnesnärvaro för att skona barnen... Tjugo minuter senare håller Bush en presskonferens i skolan, inför alla barnen. Där berättar han den fruktansvärda nyheten. Så hade han haft barnens bästa för ögonen när han "valde" att stanna kvar vid katedern, hade han glömt det till presskonferensen. (Som helt följde det sedan länge uppgjorda schemat.)
09.32, i det ögonblick då något fick klockorna i Pentagon att stanna – trots att den officiella historien anger Pentagonattacken till 09.37 – avbryter han snabbt presskonferensen och skyndar ut till sin limousinekortege.

Som ett litet extra kuriosum:
Jag har länge betraktat hela besöket på Emma Booker som ytterst symboliskt, trots att jag missat just vad barnen säger. Presidenten råkar – av en slump – befinna sig på en lågstadieskola under en läsövning, när upptakten till "kriget mot terrorn" äger rum.
Boken han håller i handen heter "My Pet Goat".
Om man vill skicka ut en signal till de initierade, att presidenten bara är en lågstadieelev som inte ens kan läsa innantill, som bara är en "tam get", så kunde man inte gjort det med större tydlighet.


Andra bloggar om: , , , , , ,

Eller så kan det - vilket jag tror - handla om gammal hederlig synkronicitet. Att någon riggat vilka ord barnen ska läsa låter i mina öron för långsökt, men det är en intressant tanke.

Det är mycket "i luften" vid sådana här katastrofer. Jag antar att du känner till "Global consciousness project"" och vilka intressanta mätdata de fick vid 9-11.

Mikael, det är än dock värre än du tror..

Glöm inte skylten som hänger över hans axel "Reading makes a country great!"

Dessutom låtsas han läsa "My Pet Goat", fast han håller den upp och ner.

Spooky.. Börjar det inte bli lite satanistiskt? Jag har en känsla av att det är mer till det hela.

Hehe, är det "andevärlden" som manifesterar sig i det där klassrummet?

Ni alla känner väl till Bush förehavanden i Bohemian Groove?

Wow, det där hade jag inte sett innan... riktigt skrämmande.

Jag är inte säker på om det är en get eller en bock som brukar symboliseras i pentagram gällande satanism, men det kan vara en annan vinkel på barnboken och symbolism.

http://www.satanic-kindred.org/baphomet.htm'

Sedan kan man också nämna pilotavsnittet ur TV-serien "The Lone Gunmen", som härrör från "Arkiv X", och handlar om just flygplan, WTC och människor i höga positioner inblandade. TV-serien hade premiär i USA i början av 2001. Slump eller som de säger "hidden in plain view"?

http://www11.alluc.org/alluc/showmovie.html?uid=243922

en sak till.. ett upp-och-nedvänt pentagram är väl just satanistiskt.. så kan det inte vara symbolism att han håller bo(c)ken så..? :)

boksar:
Börjar man lägga ihop alla "synkroniciteter" den dagen...
Tanken svindlar.

Rapidact:
Den upp och nedvända boken var ett Photoshop-jobb, men symboliken räcker gott och väl ändå.

Henrik och Rapidact:
Jag kan inte ens gissa hur vansinnigt detta måste låta för någon som aldrig undersökt 9/11 tidigare... :-))
Och så är det så jävla relevant!
MW

PS:
Och just idag är de extra många, eftersom någon på länkarkiv.com just i natt la upp en länk till UUAA för att den var ett sånt garv...

MW

Jag har följt denna bloggen ett par dagar, och vill först och främst (då jag inte sagt detta tidigare) berömma och tacka dig, Mikael, för en intressant plats att vistas på - jag lös upp när jag fann sidan.

Det uppfriskande (och ibland jobbiga) är att man uppmanar sig själv efter man har öppnat ögonen, att inte längre lita blint på allting som skrivs. Man väljer att forska vidare själv, och oavsett vilken sida man väljer av sanningen, så är det ett eget val, inte någon annans.

Att jag sedan instämmer i det mesta ni skriver gör visserligen saken inte sämre. :)

Välkommen Henrik!
Ja, det är det jag tycker är det allra viktigaste – lita inte på vad NÅGON säger, mig inbegripet.
Men inse också att om du senare själv kommer fram till att något verkar stämma, då måste du också själv ta ansvar för insikten. Den är din och ingen annans. Och då är risken överhängande att du också börjar lära sig saker på riktigt.
Men, det kan vara väldigt stimulerande ;-)

MW

Hehe, photoshop-job? Undra hur mycket disinfo det finns där ute nu angående 911.

Jag hitta nått mycket intressant angående no-plane theory. Titta på mitt senaste inlägg i föregående tråd.

Coola ner dig nu, Rapidact!
Visst finns det massor av desinformation – och även du hjälper till att sprida den.
Inte medvetet, det menar jag inte, men det börjar kännas som du verkligen desperat vill försvara din tes att NPT är "löjlig".

Det är en förolämpning mot ganska många här, mig inkluderad.

MW

Som jag diskuterade med min Ylva när vi åt ute på lunch tillsammans i dag (i går...) och som jag skrev på min blogg lite senare; Att inte lita på sig själv, osäkerhet, uppmuntras i den här världen. Modet är ett självklart exempel. Man 'ska' ha det och det. Få unga orkar stå emot - utstötningen blir svår. Det är hotande med människor som inte accepterar samma begränsningar man själv accepterat; de ifrågasätter ju din verklighet. Vuxna som 'beter sig udda' stöts också bort. De accepterar ju inte dina begränsningar!

Jag skrev också: Stick inte ut, tänk inte själv, för om du tänker själv, om du möter också det mörka inom dig, då behöver du inte "onda människor" längre. Då kan du genom att känna igen deras mörker i dig själv, se vad de är - och inte ge dem makt att orsaka mer lidande. I grund och botten tror jag allt människoskapat lidande bottnar i att vi inte vågar se oss själva, både det ljusa och det mörka.

Andra har skrivit om att människor väljer det som förstör och river ned, inte det som skapar och bygger upp. Varför? För att de är omedvetna. Varför är de det? För att de inte vill se. Varför vill de inte det? För att inte behöva se sitt eget mörker. Vad leder det till? Att de inte känner igen samma mörker i andra - att de ger bort sin makt till de som är sjuka. Hur sjukt är inte det? Svar: Det är så sjukt som människor är. Det är dags att bli friska! Det är dags att komma på ett annat sätt att vara.

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil