« Hem | 11 september: Tuben som kunde flyga genom stål och... » | Kritik mot mina energispekulationer » | Vad ska hända den 18 augusti? » | Dagen efter... » | En hälsning till alla vänner » | Varför envisas vi med att lita på massmedia? » | Ny teori om 11 september: Bin Laden bara tror att ... » | "För att rädda USA behövs ett nytt 9/11" » | May the force be with you » | En kort tillbakablick – med bonusmaterial! »

Och jag litar fortfarande inte på Ron Paul

Jag bedriver lite av en kampanj mot Ron Paul, vilket säkert är orättvist, men se det bara som en välvillig varning från min uppriktiga intuition, men även från 25 år som professionell röst och röstcoach.
Jag har sagt det förut, även om det nu är raderat från bloggen [suck], att jag helt klart känner att karln ljuger om något, men jag kan inte sätta fingret på vad.

Nå, hans egna fingrar kanske berättar något? Vad är det för tecken han gör?! (Bilden är från en YouTube-video från ett kampanjmöte den 11 augusti, som jag hittade på denna site, som är översvallande positiv till Ron Paul. Tack Roger!)

Ja, kanske bilden här inunder kan ge en liten ledtråd. Jag har tagit den från CremationofCare.com.
Tecknet är, medvetet använt, en satanistisk hälsning, "the sign of the devil", som definitivt verkar användas en hel del inom den amerikanska makteliten.
Det bevisar ingenting, det kan vara helt ofrivilligt, men inte miskar det min intuitiva misstänksamhet mot Ron Paul. Så sluta inte lyssna på honom – lyssna bara lite mer kritiskt. För precis som vilken jävel som helst är det en hel del som är mycket vettigt.

Andra bloggar om: , ,

suck...du verkar nästan desperat...

Men ser du inte att han har tummen utsträckt..vilket indikerar att det inte handlar om nån "suspekt hälsning"..

Tycker du borde koncentrera dej på att titta på den timtal av RP-intervjuer eller tal i kongressen som finns på nätet. Det finns material ända från 90-talet.

Sanningen är den att många i USA har insett att det lilla som ännu finns kvar demokratin möjliggör det att RP verkligen har en chans.

Blir det inte RP så blir det generalstrejk och upplopp!

People have had it !

Jag oroar mig kanske i onödan, du har rätt när det gäller tummen, och jag försöker faktiskt säga det så "objektivt" jag bara kan. Visst katten är hans grundbudskap utmärkt på de flesta punkter!
Men jag har också lyssnat på timmar av inspelningar med honom -- och jag är proffs på att analysera röster, det måste du lita på.

Det jag hör är en falsk röst, både musikaliskt och på hans sätt att uttrycka sig. Och jag ser iskalla och känslolösa ögon. Mitt bästa sätt att beskriva det är att jag tycker mig se en mainpulerande alkoholist.

Jag säger inte att det måste bevisa något, kanske går han bara och mår dåligt för att han alltid måste spela en snäll gubbe när han egentligen är lika makthungrig som alla ungtupparna? Köp honom inte med hull och hår, säger jag bara.
MW

Om någon republikan skulle kunna tänkas vinna valet är det en man med Ron Pauls åsikter. Många gånger gäller tanken bakom det konspiratoriska, holistiskt sett, det bakvända - Alice in the wonderland. Lätt hänt att det blir galet här allstå…
Personligen tror jag att Paul är en god fellow, vore jag amerikan har han min röst. Men vad jag tror spelar ingen roll för jag vet inte riktigt vad jag tror…
Lars, du kanske är för optimistiskt. Vissa amerikaner har fått nog, definitivt, men många vet inte ens vara dessa vissa fått nog. Supporten för paul kommer från Internet, det är där han får publicitet. Internet är stort men dessvärre, klippen man ser på youtube är missvisande när det blir tal om helheten. I det etablerade media är han helt klart censurerad, och det är i motsats till internet ännu större. Med undantaget från ett tämligen jämt minutantal i debatterna (fast det är inte jämt i jämförelse med kännarnas favoriter) så får han ytterst få tillfällen att visa upp sig under bästa sändningstid. Hans framträden äger främst rum på förmiddagar, eftermiddagar, sena kvällar: i en annan formulering - när den arbetandeklassen arbetar, sover…
Det är ifrån tv:n majoriteten av amerikanerna sina så kallade fakta, och när majoriteten ska rösta till the primers, kommer inte Internet rösterna att räka till. Personligen tror jag också att motvinden inom kort ökar för Paul när det verkligen där igång. Inte helt otänkbart att det stora media bara råkar glömma bort honom bara så där…puff!

..MW..inget ont mot dig...men här tappar du lite av mitt förtroende...du skriver..."ser en manipulerande alkoholist"..och så har du din egen videoinspelning av dig själv..på småtimmarna...halv full??....Kom igen nu MW...Nojig är du helt säkert...men hav förtroende till expantionen...det klarnar..även för dig..

var rädd om dig...och koppla av ibland..hjärnan din går på högvarv..och risken för att det skär ihop sig är överhängande...gå en golfrunda vet ja..

Hälsar IA vänligt och med omtanke om dig MW och din hälsa.

Official Exit Poll Results -- Iowa Straw Poll

Ron Paul______37.01%
M Huckabee___20.85%
T Tancredo____16.72%
Mitt Romney___10.03%
S Brownback___06.91%
T Thompson____04.35%
D Hunter_______01.34%
F Thompson____00.89%
Rudy Giuliani___00.67%
John McCain____00.56%
John Cox_______00.45%

http://www.rense.com/general77/rp.htm

Den som vill se mer statistik över RP:s framgång i diverse "polls" kan kolla här:

http://larsosterman.blogspot.com/

Lars har en blogg, kära vänner! Rekommenderas. Bland annat mycket viktig ekonomisk information.

Johann
Jo, med konspriatoriska glasögon är det ibland svårt att veta vad som är upp och ner och in och ut. Men det är inte dem jag har haft på mig den här gången – jag har faktiskt bara gått efter min professionella bedömning i kombination med min intuition. Och det har jag hela tiden försökt att deklarera, klart och tydligt.

Det enda vi kan konstatera av historien är att ingen "populär" kandidat någonsin vunnit, det har alltid varit etablissemangets grabbar – med ett eventuellt undantag för JFK, som kanske inte skulle ha vunnit egentligen, men han var ju inte direkt någon politiker från de breda folklagren, som Ron Paul.
Så vi får väl se.
En koll på Wikipedia visar med all önskvärd tydlighet att min misstänksamhet inte har något stöd i hans historia i alla fall. Han förefaller verkligen vara en "good guy". (Visste ni förresten att han till och med heter Ernest, uppriktig, som mellannamn?)
Jag viker mig sålunda.

IA, jag vet inte vad jag ska säga dig. Det var ett påhopp som jag kanske inte ens ska kommentera. Jag anklagade inte RP för att vara en alkis, det var en bild, utan för att han gav mig samma känsla som en sådan.
Kan jag inte vinna ditt förtroende genom att vara ärlig, både på gott och ont, då vet jag nog inte vad förtroende är.
Jag måste hinna kommentera några till, innan jag ska återgå till jobbet, beklagar att det blir så kortfattat.
MW

Dr Ron Paul är redan 71 år gammal, har enligt uppgift hjälpt till med över 4000 födslar !
Han stått ut med politiskt ovett och annat fanstyg i tio perioder i kongressen.
Varit den enda republikan som offentligen motsätter sig Bush-gänget.

Hur ser man själv ut vid 71 år ?

Tycker att RP verkar en bra fysik och bra uthållighet. Han ser faktist rätt bra ut med tanke på hans ålder...men hans fru fick nyligen en pacemaker inopererad.

Vad är det för fel på senator Mike Gravel? Aha, han är demokrat, I get it! :) Annars här hans kampanjsite: http://gravel2008.us/ (Han är dessutom betydligt äldre än 71 år. :)) Sedan känner jag någon som känner honom. :)

Ok Leif. Jag tittade på intervjun.

Mike Gravel är helt klart en reko kille. Jag har absolut inget emot honom.
Men han kan aldrig köra över
Hillary Clinton eller Barack Obama eftersom Big Media, CFR, Bilderbergers m.fl. understöder dem med sina resurser, eller kan han det ?
Som han själv säger i intervjun: "I am marginalized, and I know it"

Men klart jag gillar Mike Gravel..men Ron Pauls enorma gräsrotsrörelse är så unik att jag tror den kan föra honom långt.

Ron Pauls ekonomiska politik är dock unik och av nöden för hela världen. Och inte en stund för sent. Den kan avsluta det ekonomiska slaveriet, hoppas jag.

MW...sorry att du upplever min kommentar som ett påhopp..men jag är säker på att du vet hur speglingar funkar...eller vet du inte??

men som du säger...de kanske inte ska kommenteras...och ber som ursäkt redan...

förstår även att du är en mycket upptagen man..och har dåligt med tid för egen hälsa.

Hälsar IA fortfarande med total omtanke om din hälsa.

Många av de där tecknen kommer utav något populärt fotbollslag eller va det basket?

Buffalo Bulls tecken? Nått extremt populärt och framgångsrikt lag va det. Så när politikerna är i stan så vill de flörta med de lokala väljarna. Det är så de värvar röster.

Sedan finns det andra som vill dölja detta faktum och brodera ut storyn med mystik och skrämma skiten ur kristna och andra halvreligösa som ser djävulen i allt.

Jag hittade en intressant länk om fingertecken bla. det sk. djävulstecknet. Vad tror du om detta? Finns det flera innebörder i tecknet, eller? Saxat ifrån: http://tjejensomgudglomde2.blogspot.com/2006/11/djvulstecknet.html

Från bloggen:

"Låt dig inte chockas eller bli äcklad över att man gör det sk "djävulstecknet". Många tror då genast att man är besatt av djävulen och satanism .m.m....men jag har läst på om det här, och tecknet betyder något helt annat. Den allra första som gjorde tecknet var en italiensk kvinna- Padavona. I medelhavsländerna gör man tecknet för att håna män som blivit bedragna! ...Sen är det även ett skydd mot otur! Slänger du ut tummen i samma veva så betyder det helt enkelt - I LOVE YOU! Är man hårdrockare så använder man ofta tecken som bevis på att man gillar hårdrock. Inte för att man är djävulsdyrkare. Padavona var Ronnie James Padavonas sk hårdrockssångaren DIO:s farmor. Dio började göra detta "djävulstecken" som betyder mano cornuta på italienska dvs skydd mot det onda ögat, skydd mot otur! Så nu vet du det."

Ja, vad ska man tro?

Hej..
Helt off topic här, sorry. Men kolla in AB å EXP nu. Båda nättidningarna kablar ut att Al-Qaida kapat planet. Bara en person säger det, å en annan säger att så inte är fallet (passagerare). Men att det är helt obekräftade uppgifter skiter tidningarna i. Dom ger feta rubriker, skocken läser, och målet är nått.
/Hans

Ja Hans. Det är sinnes...

Mikael. Länge sen. Tråkigt med din radering. Vad händer? Och vilka kommentarer sen..Otroligt märkligt. Jag kan inte så mycket om amerikanska presidentkandidater, men att det finns anledning att hålla sig skeptisk till de som är högt uppe i strukturerna håller nog de flesta vakna med om. Och så är det det enda du skriver också. Hur kommer det sig att det retar så många? Keep it up. Intuitionen ska man dessutom lita till. Snart är det det enda vi har. Stöd/ Mihra

...MW..NÄR är du färdig med din golfrunda??!!

Saknar dig!!

Hälsar IA som vill se ett livstecken från MW

Tack IA och Mihra!
Jag har varit ute på resa och kom hem i natt, och har fortfarande fullt upp med en stor artikel och några större översättningar, så detta blir nog mitt enda livstecken ikväll.
Men jag funderar på att kanske spela in en liten antisovjetisk pacifistisk protestsång, som passar alldeles utmärkt in idag... Det tar ju inte så väldigt lång tid att göra.
Jo, så får det bli. Jag återkommer strax.
MW

.

Alla är inte perfekta :

- The Late Aaron Russo on Presidential Candidate Ron Paul

Saturday, August 25, 2007

You may have heard that the Honorable Congressman Ron Paul is exploring running for the Republican nomination in 2008.

Congressman Paul will be the only uncompromising defender of the Constitution in the race.

I can't tell you how grateful I felt, how full of heartfelt joy, and how much enthusiasm I felt when I heard the news of his Candidacy. I am 1000% behind him!

Ron Paul has stepped up to the plate because he knows what we all know: the noose is tightening, and there isn't much time if we hope to restore to Constitutional Government.

I called Ron yesterday to tell him I am on board to do ANYTHING it takes to support his campaign.

NOW is the time for the ENTIRE Freedom Movement, all Third Parties, ALL GOOD AMERICANS EVERYWHERE, from all political stripes and persuasions, to unite to overtake the weakened Republican Party. Stand firmly behind Ron Paul, and work to restore our Constitutional Republic.

Do not let partisan politics get in the way. No matter what your Party affiliation, we must support Ron Paul as the Candidate.

Everything in the movie, America: Freedom to Fascism IS Ron Paul.

In my conversation with Congressman Paul, I told him I'll make copies of America: Freedom to Fascism available for his campaign. We will spread them far and wide.

What better way to introduce him to the public than for him to talk to them in their own living rooms?! What better way to help awaken them to governmental intrusions into their private lives than to see it in their own homes?

Congressman Ron Paul is the man with the strength to stay the course until Enemies, Foreign and Domestic, are put in their rightful place!

There isn't a better man for the job. He has an impeccable voting record. He is "right on," on Freedom and Sovereignty issues.

In a time of universal deceit, Congressman Paul dares to commit the revolutionary act of telling the truth. How refreshing!

But now the work begins.

Ron Paul needs not just our "affirmative nod," he needs our time, energy, financial contributions, and willingness to see him win. He needs us to use our precious accrued "vacation time" to go to New Hampshire to knock on doors, pass out AFTF DVDs, to be as dedicated to helping him win as he is to running the Race. His campaign must be organized District by District.

The entire AFTF Network must focus on helping Ron Paul. You have already awakened a lot of Americans to the dangers we face.

NOW, help me, won't you, as I do everything within my means to promote the only HONEST, Constitutional American in the 2008 Presidential race.

With the right Candidate and a passionate grassroots effort, it is possible to take over a weakened Republican Party. I've told you many times of how we overtook the Republican Party in my Gubernatorial race in Nevada. I KNOW it can be done!

Well, HERE is that Candidate!

NOW IS THE TIME to join with me and support Ron Paul.

I've seen you at work. You can do this. WE can do this!


I Am Most Sincerely Yours in Freedom,


Aaron Russo


----------


A True Freedom Fighter Leaves Us

Friday, August 24, 2007

AARON RUSSO, FREEDOM FIGHTER, FILM PRODUCER, BUSINESSMAN, LOVER OF LIFE ITSELF HAS PASSED AWAY...............

I am deeply saddened to report that Aaron Russo passed away this morning after a long battle with cancer. He made a most remarkable contribution to the freedom movement. He will be dearly missed.

Let's remember the contribution that Aaron made to the business world, the movie industry and to grassroots freedom movement in uncovering for all Americans to examine -- the income tax scam, the Federal Reserve, the police state. And for his contributions to the libertarian movement in America.

It is now our task, our life mission to continue to fan the fires of liberty that he started. It is up to us to continue the legacy of educating the public to the truth about America that Aaron helped to unveil. It is up to us to put Ron Paul in the White House.

It is up to us to continue to uncover the dark secrets about America; to bring them into the light of truth. It is up to us to continue to fight for the Rights that our Creator has granted us. It is up to us to remain ever vigilant so that we will remain free.

These things, I believe, is what Aaron would tell us to continue to fight for; what he would expect of us.

God Bless Aaron Russo. May he rest in Peace.

waft.blogspot.com/

Förstagångsbesökare här, så e inte särskilt insatt i de allmänna åsikterna, men hursomhelst; Jag kan hålla med om att Ron Paul är ett klart bättre alternativ än övriga republikaner. Hans motsånd mot kriget, Patriot Act, Real ID act, IRS, osv. är klart tilltalande, men man ska inte sopa under mattan att han också är pro-lifer, för gränsmuren, bärandet av vapen, samt för ett amerikanskt utträde ur FN.
Själv kommer jag, om dem-con mot all förmodan nominerar honom, rösta på Kucinich.

(Fick precis brev från Citibank, som om jag vill sponsra en av amerikanska maffians största pengatvättomater.)

Tecknet han gör är för Chicago bulls eller något annat lag i någon sport. Bush gjorde samma sak. Inget märkvärdigt.

Btw jag ogillar Bush men gillar Ron Paul. Jag har läst mycket om båda och Ron Paul verkar vara en ärlig människa innerst inne.

Att jag inte hinner svara på alla intelligenta och engagerade kommentarer får ni tyvärr ha förståelse för – det är INTE på grund av lättja, det hoppas jag är uppenbart.

När det gäller Ron Paul så instämmer jag helt med "förstagångsförbrytaren" Joe T. Men jag tänker inte hoppa på honom igen, om han inte har gjort sig utomordentligt förtjänt utav det. ;-)

Hälsar
MW

Tecknet med tummen utsträckt betyder kärlek / I love you!

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil