« Hem | 11 september: Vi hade ingen aning! 12 september: F... » | Tips till George Bush: "Gör som Julius Caesar!" » | Sången till ett liv av Bulat Okudjawa » | Och jag litar fortfarande inte på Ron Paul » | 11 september: Tuben som kunde flyga genom stål och... » | Kritik mot mina energispekulationer » | Vad ska hända den 18 augusti? » | Dagen efter... » | En hälsning till alla vänner » | Varför envisas vi med att lita på massmedia? »

Präster utbildas för att dämpa oro
vid undantagstillstånd

Jag nämnde denna nyhet i en kommentar idag, men den förtjänar att lyftas upp:
Under det senaste året har en stor grupp amerikanska kristna ledare fått specialutbildning i hur man ska lugna sina församlingar i fall regeringen utlyser undantagstillstånd på grund av ett nationellt hot. (Källa: Prisonplanet.com)
Budskapet ska vara att lita på regeringen som instiftad av Gud, att lämna ifrån sig privata vapen och acceptera att placeras i koncentrationsläger tills läget lugnat ned sig, med separata läger för vuxna och barn.
Nyheten bekräftades nyligen av TV-kanalen KSLA och du kan se den videon på länken ovan.

Andra bloggar om: , ,

Ja man undrar nog verkligen vilka påtryckningsmedel bush-administrationen använder för att få prästerskapet att hjälpa dem i fall av att undantagstillstånd utlyses...

Minns förresten att jag läste om hur Lenin personligen gett order att arkebusera 900.000 präster år 1919 ..eftersom han ansåg dem vara reaktionära och kontrarevolutionära.

Källa : Jyri Lina - I skorpionens Tecken (Referent 1996)

En bok om sovjetkommunismens hemligheter och brott mot mänskligheten.

En bra tankeställare är att de här grymheterna pågick i grannländer till Sverige – i Baltikum, Ryssland, Polen och Östtyskland – ända fram till våra dagar, utan att vi fick veta nästan någonting. (Och i Finland var det precis lika illa, eller hur Lars? Men där var det väl i alla fall upphöjt till en utrikespolitisk dogm. En uttalad överenskommelse mellan regeringen och media.)
Och så inbillar vi oss att vi får veta allt idag?!
MW

Prästerskapet har stått på makthavarnas sida i alla tider, i synnerhet i tider av instabilitet. Tror inte Bush-administrationen kommer få några som helst problem med vare sig rekrytering eller övertalning av präster. Vi kan avskaffa prästerskapet här och nu, de har inte någon legitimitet kvar såsom representanter eller talesmän för Gud.

Amen, Joakim.
MW

Kan det här vara en utlösande faktor till undantagstillstånd? http://www.oregontruthalliance.org/node/3

Tja,jag har varit 27-28 ggr i USA och i 35 delstater och träffat folk och pratat ditt o datt. Sett och hört en del.
Min uppfattning är nog den att man speciellt på landet och i små stadsdelar är ganska förtrogen med församlingen och prästerna. Speciellt dom katolska inför vilka man bekänner sina synder. (Prästen har ju tystnadsplikt och får inte tjalla till myndigheterna) Kyrkorna i USA bekämpar ju ofta fattigdom och orättvisor eftersom samhället där saknar dom nordiska sociala förmånerna.
Så jag vet inte hur det kunde motiveras att prästerna automatiskt skulle ställa upp för makthavarna ?
Men alla prästpedofiler som ertappats kan ju lätt tvingas till sammarbete - och sådana lär ju finnas i tiotusental.

Vad Finland beträffar så vet jag nog inte riktigt vad du menar MW.
Klart att man även här liksom i övriga världen verkade vara totalt ovetande om kommunistterrorn före Stalins tid. Solchenitzyn skrev sina böcker relativt sent. KBG- arkiven öppnades först 1991.
Tror nog att socialdemokrater och andra "maktpartister" i gemen undvek att se eller höra nåt som inte verifierades av partiorganet Pravda. Jag hörde själv inget om dessa frågor före nåt tag in på 90-talet trots att jag anser mig vara mera vaken är de flesta här i landet.

Hitler skapade ju sin egen kyrka och fick med sig en del präster... kanske de flesta, jag vet faktiskt inte några siffror. Men som alltid fanns det en grupp som gjorde motstånd, man bildade en bekännelsekyrka som vägrade inordna sig i de nya doktrinerna. Bonhoeffer är väl den mest kände av dessa präster...

Historien har visat oss att majoriteten av kristna låter sig dras in i det som påbjuds (vilket med all säkerhet kan sägas om de flesta människor även överlag) men att den tro och de handlingar som Jesus förknippas med alltid överlever tack vare en liten "rest" av trogna...

Så skulle det nog bli i USA med...

Det finns givetvis personer inom prästerskapet som uppriktigt vill hjälpa de små människorna i samhället. Dock kommer de nog att utgöra "en liten rest", som kyrksyster säger, när det dyker upp aggressiva påbud från en regering som menar sig vara "instiftad av Gud". Den dagen väger nog tystnadsplikten inte så tungt längre.

Jag var själv en gång för inte så väldigt många år sedan troende mormon - s.k. sista dagars helig. Dessa är väldigt lojala och okritiska till auktoriteter, och därför populära i skumma s.k. 'säkerhetstjänster', såsom CIA. Jag har här en länk på hur det kan gå, när man kombinerar religion med tortyr: Mormoner och tortyrteknik. (Högerklicka, för nytt fönster!)

Det är minst sagt oroväckande. Jag förstår inte varför de skulle vilja internera och avväpna befolkningen vid en nationell kris om de nu inte planerar en fascistisk overtake. Jag har tidigare hört rykten om att FEMA bygger concentrationsläger, antagligen hos Alex Jones, men det är nog bara teorier och inget som någon har kunnat verifiera, vad jag vet.

Jag har en känsla eller intuition att de närmaste åren blir svåra år för demokrati och frihet, då jag har återkommande precognitions, drömmar eller visioner…Jo, jag har en stark talent inom clairvoyance, men för det mesta försöker jag att ignorerar dessa precognisions…Men nu har jag känslan av nya terrorattacker I USA med troligtvis dirty suitcase bomber…FBI känner säkert till detta, men har ingen aning var de är. Det kan ju vara en anledning det finns planer att kontrollera, internera och avväpna folk I USA om det blir kaos efter en sådan attack.

Det blir då inte lätt att utföra för regeringen och FEMA. Dom har genom tiderna frågat befolkningen (militären) att gå i krig för dem i Vietnam, Afghanistan och Iraq och nu ska de fråga militären att avväpna sitt eget folk.? Det kommer inte att hända, då de som har vapen kommer att använda dessa en sista gång…Och så måste vi komma ihåg att alla militärer har svurit en ed att upprätthåla konstitutionen så jag tvivlar militären kommer att vända sig mot sitt eget folk, utan de vänder sig troligen mot kostymerna i Washington DC…

Vad tänker de göra med alla Indian reservaten som för det mesta är välbeväpnade? Vad gör de med Akwesasne Mohawk reservat som sträcker sig från Kingston, Ontario, Canada ner i New York state och är autonomiskt från USA och Canada? Dessa Mohawk Warrior är beväpnade till tänderna och tillåter varken US eller CDN militär eller polis på sin mark utan en dödlig strid…

Den enda orsak jag kan se att federala regeringen kan tänka sig att kontrollera, internera och avväpna folket är vid en naturkatstrof eller vid en Bird flu pandemic som med all säkerhet kommer, då blir syftet att isolera de smittade. Och för att undvika våld då infrastrukturen (el, mat, vård) kollapsar vid en pandemic kan det kanske vara lämpligt att avväpna folk. Men då kan de avväpnade inte försvara sin familj, sitt hus och är helt till mercy of government och brottslingar. Vilket in the end blir en situtaion som är ett brott mot second amendment av konstitutionen och kommer att mötas med våld…

Tack för en utmärkt blogg, och speciellt bloggar om spiritualitet och UFO'n, som ligger nära till mitt hjärta...

'In the light'

Sandbuzz:
För att börja bakifrån, så är väl 2nd amendment ganska hotat vid det här laget? Visserligen ävet det något jag först och främst plockat upp ifrån Alex Jones, men även Lionel på Air America har talat en hel del om det och han, som hgammal advokat, är inte helt övertygad om att det är konstitutionen som bestämmer, utan the Supreme Court.

Hur de kommer att hantera indianerna har jag ingen aning om. Lakota-indianerna har ju också börjat bråka nu, så den utvecklingen blir intressant att följa.

Av allt jag kunnat forska fram så verkar det definitivt sant att man håller på att bygga koncentrationsläger i USA. Det här är bara en av alla länkar jag hittat då jag googlat på "concetration camps FEMA". Vi kan bara hoppas att allt är ett missförstånd...

Tack själv för en bra kommentar, sandbuzz!

MW

Mikael: "Lionel på Air America har talat en hel del om det och han, som hgammal advokat, är inte helt övertygad om att det är konstitutionen som bestämmer, utan the Supreme Court."

Det är Supreme Court's uppgift att tolka och upprätthålla konstitutionen. Så nog kan den teoretiskt göra ändringar p.g.a. olika tolkningar...Jag tror inte 2nd amendment är i fara, men det skulle inte förvåna mig om försök förekommer att avväpna befolkningen...Det kommer dock inte att lyckats...

Vi hade en Oka kris här, 1990 tror jag det var, då vita ville bygga en golfbana på Mohawk begravningsplats. Indianerna ockuperade genast området beväpnade. Quebec polis ryckte ut för att avväpna Mohawk warrior. Dom sköt ihjäl en polis, och båda grupperna barrikerade sig innanför och utanför reservatet. CDN Forces inkallades, detta pågick i 90 dagar till militär och polis gav upp utan någon mer skottväxling, och det blev ingen golfbana...

Detta säger mig att aboriginals i nordamerika kommer att försvara sig...Det har dom redan visat att de can face down Canadian army...

Thomas

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil