« Hem | Senator McCain tror att ett anfall mot Iran är när... » | Star Wars har tagits i bruk men är det det faktisk... » | 11 september-trötthet Testa och se om du är drabba... » | Isabella bloggar igen » | Allt tyder på att de sex kärnvapenmissilerna var p... » | Madame Terror – pretentiös saga av Guillou » | Världens första artificiella livsform skapad » | Nu ska Blackwaters bilar få videokameror » | 10-åring straffas för att ha läst Alex Jones » | Jag är Gud! »

Tysk meteorolog polisanmäler chemtrailsDen tyske meteorologen Karsten Brandt har polisanmält förekomsten av enorma, artificiella moln i luftrummet över Tyskland och Nederländerna. Molnen består av polymerer och metaller och är upp till 350 kilometer långa. (BoB Roger.)

Den tyska militären har medgivit att man gjort "krigsövningar" från flygplan, tydligen med det officiella syftet att störa radarsignaler, men hävdar att medlen som använts är helt ofarliga för människor.

Märkligt ja. Och vad sjutton har etylenbromid, bariumpartiklar, aluminiumpartiklar, katjoniska polymerfibrer, mögelsporer, exotiska bakterier mm i luften att göra ?

En aktion med flerfaldiga syften? Dels förgifta befolkningen, dels skapa betingelser i atmosfären som på något sätt har kopplingar till HAARP-teknologi? Men det är bra att någon äntligen säger ifrån på officiell nivå. Vi kanske skulle polisanmäla Illuminati och stämma dem för fysiskt, psykiskt och själsligt lidande?

Off topic; men hittade just den här bilden på en bloggsida. Talande!

Den officiella förklaringen enl. vad jag förstått, är att "contrails", som "chemtrails" officiella namn är, är biprodukter av förbränningsprocesser i flygplansmotorer - och anledningen till att dessa plötsligt börjat synas i multum och vissa dagar faktiskt utgör 100% av molnformationerna på en himmel som annars hade varit klarblå, är att flygrutterna för Sverige lades om för något år sedan.

Förklaringen negligerar naturligtvis att bemöta varför "chemtrail"-formationerna oftast tycks uppkomma i rutmönster, samt varför de enbart (åtminstone där undertecknad bor) syns vissa dagar (då räknar jag inte med dagar då de inte kan synas pga av mulet/molnigt väder).

Ej heller uppkommer den förklaringen med varför i hela friden flygrutterna har lagts om så att de onekligen måste trafikera över tätbefolkade områden - förutsatt att flygtrafiken inte ökat med hundratals procent i landet de senaste 2, 3 åren.

Ytterligare en förklaring från officiellt håll som chimärt behandlar varför "contrails"-spåren enbart syns med sporadiska mellanrum (flygbolagen har en tendens att trafikera luftrummen alla dagar i veckan), utgörs av att de endast syns när temperaturen når en viss köldgrad - något som måste innebära att temperaturen i de områden där chemtrails syns måste pendla våldsamt.

Utsökt "off topic", Joakim!

Olof:
Oficiellt försöker man ihärdigt påstå att alla vi som diskuterar detta inte begriper skillnaden mellan contrails, alltså vanliga kondensstråk, vatenånga, och chemtrails, alltså kemiska utsläpp från flygplan. (Uttalas Kemtrejls, med ett hårt "k", om det är någon som undrar...)

Men som du själv antyder finns det anledning att uppmärksamma båda sorterna, eftersom molnbildning åtminstone påverkar klimatet, oavsett om de uppkommer på grund av vattenånga efter jetmotorer eller mer eller mindre medvetna avgaser efter flygplan.

Det finns både militära, politiska och psykologiska faktorer bakom chemtrail-fenomen. Det jag skriver om i dag handlar om militära försök, något Tysklands flygvapen också erkänt. Sedan finns det politiska experiment med klimatkontroll -- Googla om HAARP, till exempel -- och epidemiologi (Kina forskar just mycket nu om detta för att garantera vackert väder under OS). Men också rena psykologiska experiment om vilka effekter de har bara att titta på – om människor över huvud taget reagerar. (För det finns ju, om de nu "bara" var ute efter att förgifta oss, även osynliga aerosoler. Man kan också förgifta dricksvatten eller gå in med lågsniffande besprutningsplan... Man behöver inte släppa övertydliga rökmoln efter sig på 10.000 meters höjd.)

Personligen oroar jag mig nog mer för sådant jag inte ser, hur paradoxalt det än kan låta. Men utsläpp av metaller, som man gjorde där i Tyskland, i kombination med alla olika typer av strålning som förekommer omkring oss, är mycket illavarslande.

Det ligger i den Nya världsordningens, NWO:s, intresse att få oss passiva. Det ligger i deras intresse att vi blir färre. Det ligger i deras intresse att vi blir rädda och nedtryckta. Utsläpp från flygplan, i kombination med olika former av strålning, borde vara en av de enklaste vägarna att åstadkomma detta -- vid sidan av TV-tittande.

Så att det förekommer chemtrails, och att de inte är bra för oss, är jag helt övertygad om.

MW

Enstaka väderexperiment går nog att bevisa, men oftast uppmärksammas vanliga contrails från vårt dagliga passagerarflyg som "chemtrails" i olika konspirationsforum. Cirrusmoln är ett annat naturligt fenomen som misstas ofta som chemtrails, där är det kraftiga luftströmmar i olika riktningar som formar/vispar om molnen i rätt fantastiska formationer.

citat: "vattenånga efter jetmotorer" ?

Snarare att luften är fuktig och komprimeras av flygplansmotorerna. Effekten blir detsamma som vid vanlig molnbildning. På hög höjd kan det bli små vattenkristaller om luften är tillräckligt kall. Jag vet inte om "förbränningsprocessen" skulle bidra med något.

Nu har fotat ett hundratal av dessa contrails under åren som varit, av min personliga erfarenhet, så skapar alla typer av passagerarflygplan detta, beroende bara på väderomständigheter.

Jag tog ett foto i våras på ett plan inför landning, över mitt hus. Den morgonen var det extremt hög luftfuktighet att t o m vingarna på planet skapade vita sträck efter sig på låg höjd.

Och är det skit i luften, så ska man nog beskylla fabriker/industri istället för att ge sig på de stackars passagerarflygplanen.

Mikael kommer nog göra en poäng av att contrail av sig självt är farliga för miljön, men då är det inte en konspiration i alla fall.

Hoppas jag överraskar dig lite, Rapidact, med att hålla med dig nästan fullständigt.

Att det handlar om enstaka experiment tror jag du har rätt i, sett ur ett globalt perspektiv, men det handlar inte bara om väder...

Och Mikael HAR redan gjort en poäng av att contrails är farliga för miljön... ;-)
Det står i min förra kommentar.

MW

Hehe :)

Jo, jag vart lite överraskad.

Och självklart experimenteras det i allt möjligt. Atombomben är väl största beviset på människans dårskap.

Intressant experiment det där i Tyskland. Skulle vara skoj att få veta mera.


MW och Rapidact:

Klokt att inte dra allt för höga växlar som det ibland görs ;-). Vill man förgifta folket kan man gör det på mycket smidigare sätt precis som Mikael skriver.

Intressant experiment det där i Tyskland. Skulle vara skoj att få veta mera.


MW och Rapidact:

Klokt att inte dra allt för höga växlar som det ibland görs ;-). Vill man förgifta folket kan man gör det på mycket smidigare sätt precis som Mikael skriver.

T ex: ett kostnadseffektivt sätt att sprida död och sjukdomar är via vaccinationer.

Det är positivt att åtminstone ni här har observerat detta märkliga fenomen.
Det säger nog en hel del om hur lätt man idag kan förleda den stora massan!?
Det måste nog visas på tv och förklaras vara en realitet av några kändisar och någon expert så kanske man får en reaktion även från de tröga.

Igår, 2 mars 2009:

Kraftiga spår av chemtrails över
Skärholmen. Mycket, mycket breda
spår av utsläpp. Flera plan kom
in från olika håll och sprejade.
Boeing liknande. Stora vingspann.
Höjd ca 6000 m.
Atmosfären var genomkorsad av
chemtrails.
Det bredaste spåret hade nog legat
flera timmar. Den enorma bredden tydde på det.
Hösten 2008 flög två Boeing-
liknande (stor vingbredd) i par
och sprejade. Rakt över Stockholm.
Ca 4-6000 m höjd. Rökgatorna låg
kvar över 6 timmar. Även då
syntes äldre spår som korsade de
nylagda. Tror mig veta vilka som
kan tjäna på dessa aktioner. Men
är naturligtvis inte säker.
Men ett mäktigt företag som
MONSANTO torde ha intresse av att
förstöra svenska jordar.
Tror också att mycket mutor kan
vara inblandade.
Gifterna dom sprejar är enligt
flera amerikanska sajter som
forskar på markprover de tagit,
extremt giftiga.

Sökord: morgellons
chemtrails
chemtrails monsanto
chemtrails morgellons

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil