« Hem | Mer magknip Putin upplöser regeringen » | 11 september: Tillfälle (eller tillfälligheter) » | 11 september: Serietidningen » | 11 september: Motivet » | Förmodligen en god nyhet Terrorn har blivit ett se... » | 90 minuter terror på CNN – men även ett par minute... » | Nya bin Laden-videon: Han har färgat håret! » | 11 september: Vad gjorde detta plan över Vita Huse... » | Dags för en ny, bredare kommunikation Nya vaken.se... » | Är Craigs toalettbesök något annat än bara en skan... »

Jag fick ett telefonsamtal från SVT idag:

Det var från en samhällsredaktion och journalisten frågade om det var jag som hade den där bloggen. Äntligen, tänkte jag, nu ska det diskuteras! Men vad var det man ville diskutera?
Jo, rökning...
Suck!

Hohoho....det där var kul ;)
SVT anser alltså att rökning är det största lurendrejeriet, den största konspirationen, och framför allt:
Den största faran för svenskarna just nu!
Har de ens läst din blogg?

Fast jag ska inte bagatellisera rökningens skadeverkningar, de är många, bl a flera sorters smärtsam cancer.

Varför frågade han/hon om rökning? Har du skrivit om det?

En av MW:s åsikter är ju att rökningens skadeverkningar är överdrivna. Eftersom jag tycker att vikten av detta ämne är mikroskopisk i jämförelse med huvudinehållet i Mikaels skriverier kommenterar jag inte det. Att det är detta jämförelsevis mikroskopiskt intressanta ämne som upptar SvD:s intresse är dock mycket talande.

här i Finland skrivs det just nu om snuset - och den i det närmaste som hetsjakt definierbara jakten på det svenska snuset.
Och allt detta efter EU-inträdet.

Inte för att jag snusar - men vad fan skall EU blanda sig i sånt.

Tips: Flugsvampen är ännu fri att missbruka.

;-)

Jag vill inte dra igång debatten om rökningens skadeverkningar igen, men det som var så dubbelt komiskt var att journalisten bara hade sett min artikel om rökningen, ingenting annat. Han frågade till och med om det var mitt senaste inlägg, trots att det var ifrån slutet av augusti...

Nu tycker jag förvisso att det är en viktig fråga, men, som Leif konstaterar, kanske inte riktigt i magnitud med det mesta andra jag skriver om...

MW

Men du, ta tillfället i akt! Säg att du ställer upp och sen när det är dags börjar du prata om 11 september istället HAHAHA

En kupp

Med tanke på den oerhörda hetsjakt som pågår mot allt som innehåller nikotin, finns det ALL anledning att undra över vad som är så BRA med nikotin!

Kanske vill de att vi ska byta nikotinet mot ”legala” droger, vad vet jag?

Men jag vet en sak och det är att det är förbaskat gott med ett bloss ibland. Jag har rökt i över 40 år och aldrig haft en sjukdag… (kanske något ytlig förkylning någon gång, som jag inte kommer ihåg, men annars noll sjukdagar!) Och det faktumet stämmer ju knappast med tesen om att det är farligt med nikotin.

Roger L

Ha ha, man kan inte låta bli att små le när du berättar om det. Så typiskt denna värld vi lever i... men som sagt får du en chans så försök ta den och smuggla ett försiktigt budskap till folket, om inget annat så gör dom reklam om din blogg så fler läser den!

Du förtjänar varenda person som besöker den! Tack o Hej

Visst är det tragikomiskt, Henrik! Skriv 900 artiklar om konspirationer och en om rökning, gissa sen vilken som som blir uppmärksammad...

Men du om någon kan ju ana hur det kändes de där sekunderna innan jag fick reda på ämnet. ;-)

MW

SVT ville diskutera rökningen... hehheeh

Rekomendation till MW: Skriv på försök en artikel om Paris Hilton så ska du se att det kommer röra på sig. Ska vi slå vad om att Aftonblaskan, Expressen, DN, SVD, TV4... kommer att hänga efter dig?

Löjligt...

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil