« Hem | 11 september: Nu visar även CNN det mystiska vita ... » | 11 september: "Varför är Sveriges intellektuella s... » | Alex, papegojan som begrep noll, är död » | Jag fick ett telefonsamtal från SVT idag: » | Mer magknip Putin upplöser regeringen » | 11 september: Tillfälle (eller tillfälligheter) » | 11 september: Serietidningen » | 11 september: Motivet » | Förmodligen en god nyhet Terrorn har blivit ett se... » | 90 minuter terror på CNN – men även ett par minute... »

Fråga: Är det någon som är villig att offra sig för mig?

Jag satt precis och gick igenom Aftonbladet.se. Det var Formel 1-skandalen, Idol, kärleksaffären mellan Gynning och Schulman, Idol, Gynning och Schulman, Gynning och Schulman, nya Lamborghinin och så:

Nakenvarning för "Madicken"
och
Megan torterades och våldtogs

Jag är ledsen, jag klarar inte mer! Från och med nu kommer jag bara att hämta mina nationella nyheter från Text-TV och Ekot.
Så om det är något av intresse i dagstidningarna, är det någon som kan tipsa mig?

¡¡¡ No màs!!!

UPPDATERAT: Det rätta svaret på rubriken är, för övrigt, "Nej!" Ingen ska behöva utsätta sig för den tortyren.

www.infokrig.se kanske är lösningen?

Jättebra förslag, Anti!
Men lösningen är det inte. Precis som inte UUAA eller Intelligentsians blockering eller vaken.se är det. Och aldrig kommer att bli det.

Vi måste börja bojkotta MSM!!!

Det enda de bryr sig om är lösnummer och klick. Sluta ge de den belöningen. Sluta!

I morgon ringer jag till Ulf Nilson och till Staffan Heimerson. Jag måste få reda på vad de gamla murvlarna tycker om det här. Återkommer!

MW

Mikael,

Välkommen i gänget som inte dagligen vanemässigt DROGAR sig med massmedia !

Själv har jag varken kvällstidningar eller dagstidningar som daglig DROG - och tittar överhuvudtaget inte ovanemässigt = vanemässigt på TV eller lyssnar på Radio. TV händer ibland att jag kollar på - ifall det är en science fiction film = stimulerande för fantasin. Men som Princip ingenting annat - och då särskilt inte de så kallade nyheterna.

Detta är ett beteende som jag haft sedan ca 1995. Måhända en av orsakerna till att jag ibland kan uttrycka mig lite annorlunda, kanske...

Ha det...
vännen Josef

Josef:
Jag har verkligen varit en klassisk TV-junkie, tills för bara några år sedan. Jag var definitivt en av de första i Kivik med parabolantenn för ungefär 20 år sedan, och satt ofta och bara planlöst zappade från kanal till kanal. Jag brukade till och med medvetet somna framför TV:n – jo, jag inser att det låter som en efterkonstruktion, men inte om det inträffade först runt klockan 3-4 på natten – eftersom jag var rädd för att "missa" någonting...

På dagarna, på jobbet, gick P1 ständigt i bakgrunden.

Egentligen var det väl inte förrän för ett drygt år sedan, då Annas tonårsdotter la beslag på TV-rummet, som "förtrollningen" bröts. Idag är jag, som sagt, ensamstående igen, men min Boxer la av för över en månad sedan och jag har inte saknat den mer än kanske en eller två gånger...

Hade jag varit utan Internet, däremot, då hade det börjat bli svårt för mig att bo där jag bor. Jag är fortfarande en informations-junkie, och det illustreras förmodligen bäst av något min förra hustru burkade säga till mig då och då: Stäng av hjärnan nå'n gång!

Men min stora DVD-samling kommer jag att beskydda så länge jag kan. Den betyder oerhört mycket för mig.

MW

Mikael,

Jag upplever att Ditt resonemang är åt hållet Intelligent - trots Din nuvarande kärlek för Din DVD-samling.

Hoppas att Du inser vilken välgärning Annas tonårsdotter gjorde Dig. Dock - hon offrar bokstavligt talat sitt eget fria liv som LevAnde kvinnlig Kvinna på MaktElitens ALTARE - ifall hon fortsätter med att proppa sig med TV-underhållning mm.

Så måhända kan Du nu fungera lite som en vägvisare i hennes liv - som tack för att hon vägledde = tvingade Dig. Men - vaddå - hon vägledde Dig ju åt rätt håll - som jag ser det. Men ingen särskilt god idé att Du försöker att vägleda = tvinga henne - skulle jag vilja säga... :-)

Rom byggdes ju inte på en dag, kanske... :-)

Fortsatt lycka till med att minska på drogen massmediainformation - och vanlig underhållning med för den delen.

Det finns som Princip mer elller mindre ingen Underhållning heller - som inte mer eller mindre är späckad med Dogmer och/eller Ismer - i mitt mer än 66-åriga perspektiv sett.

Ha det...
vännen Josef

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil