« Hem | Du kloka, rationella värld » | Vem kunde ana, att freden var så temperaturberoend... » | Att vara eller Wälivaara? 11 oktober 2007 » | Tysk meteorolog polisanmäler chemtrails » | Senator McCain tror att ett anfall mot Iran är när... » | Star Wars har tagits i bruk men är det det faktisk... » | 11 september-trötthet Testa och se om du är drabba... » | Isabella bloggar igen » | Allt tyder på att de sex kärnvapenmissilerna var p... » | Madame Terror – pretentiös saga av Guillou »

Åtala Bush och de avblåser valet 2008
och inför undantagstillståndDetta exceptionellt obehagliga tips fick jag av den exceptionellt behaglige Peter. Slut på det lättsamma, tyvärr...

Den världsberömde aktivisten Ralph Nader höll ett tal i torsdags, där han bland annat berättade om den växande rörelsen att kärva riksrätt mot president Bush och vicepresident Cheney direkt via lokala stormöten. Speciellt framgångsrikt har detta varit i nordöstra USA, New England, i delstaterna Maine, Vermont, Massachusetts och Connecticut.

När 13 städer i Massachusetts överlämnade sina krav på riksrätt till den demokratiske kongressledamoten John Olver, med begäran att han skulle föra fram kravet på riksrättsåtal i kongressen, vägrade Olver "eftertryckligt", enligt Nader.

Olver sa, att om demokraterna skulle inleda riksrätt mot Vita Huset, kommer man att
"... attackera Iran, utlysa en internationell nödsituation, införa undantagstillstånd och avblåsa valet 2008."
Det spelar alltså ingen roll att minst två federala domare och ett stort antal politiska experter anser att det finns upp till 5 åtalbara brott som Bush och Cheney gjort sig skyldiga till, som skulle leda till långa fängelsestraff om de befanns skyldiga. Demokraterna, trots att man nu har majoritet i kongressen, vågar helt enkelt inte ta risken för demokratins skull...

Andra bloggar om: , , , ,

Det är ju ingen överaskning att det går till på det här sättet, eller hur? Tror du att det inte fanns poliser som tyckte att händelserna 9/11 var lite väl märkliga? Att Larry Silversteins raka bekännelse att han gav order om att WTC 7 skulle demoleras inte väckte nyfikenhet hos vissa innom domstolsväsendet, polisväsendet, FBI, CIA?

Visst finns det några som har forskat lite om det hela - men vad kom man fram till? Man kom fram till att konspirationen är så bred och kommer så högt upp i hierarkin att det är omöjligt att driva fallet vidare. Punkt slut. Det är världen vi lever i. Så ser det ut.

Kan det vara så illa här i Sverige? Se bara hur det går med utredningen av Palmemordet. Om man hade velat hitta förövarna så hade man gjort det för länge sedan, eller hur? Det är allmänt känt att det finns starka indicier om sammansvängning med kopplingar till polisen bl a. Man har bara valt att inte utreda det spåret.

Fågan är vad som skulle ha hänt om man hittade förövarna? Ett inbördeskrig?

Det kan vara anledningen till att Chomsky inte vill ta tag i 911 konspirationen, Kennedymordet osv. I ett intervju säger han att det är slöseri med tid att gräva i 911 och Kennedymordet för även om man skulle finna en lösning till dessa fall så skulle man aldrig kunna bevisa det (underförstått att man skulle se till att eliminera alla som skulle utgöra hot).

Det enda som återstår om man vill behålla sin mentala hälsa är att hänge sig åt något kreativt: måleri, musik, teater...

Vi kommer aldrig kunna ändra historiens gång, men kan åtminståne finna glädje i att inte vara "blåsta" på sannningen r . Där finner jag ett stort glädje i din blog Mikael.

Här hjälps många åt, ingenjören. Du med!
(Någon gång skulle det vara trevligt att veta vem det är som döljer sig bakom pseudonymen. Mejla mig eller ring någon gång -- 0414-446610.)

MW

Är enig om att vissa gett upp när de insett magnituden och den oerhörda konsekvensen som blir, om sanningen av vad som egentligen låg bakom 11 september kommer fram. Dock är det fel väg att gå att ge upp. Det är ganska nära att bubblan spricker, såvida inte internet saboteras.
De som ligger bakom och även i andra sammanhang är roten till det mesta jäkelstyg i världen sen ett par hundra år är enl min mening den klick som bl.a ligger bakom Federal Reserve o militärindustrikompexet, som presidentkandidaten Ron Paul sa för en stund sen.
Att han säger detta är i normala fall det samma som att be om att bli mördad, när det sägs på denna nivån. Otroligt!
http://sfbay.craigslist.org/sfc/rnr/447955472.html

Ingenjören, du har en smittande munter ton som nästa lyckas göra mig positiv, men jag måste nog ändå hävda att du låter cynisk. Att säga "vi kan inte ändra historien" är ju att ge upp, att sluta kämpa för det goda. Och jag som är musiker och sysslar med sådant du kallar kreativt, kan inte finna inspiration om jag inte samtidigt lever ett humant liv, dvs söker sanningar och värnar de mänskliga rättigheterna.

Vad säger du, är du cyniker eller realist?

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil