« Hem | Shell gör "obscen" rekordvinst 500 miljoner om dag... » | Bye, Bye Rudy 9iu11ani » | Vann Kennedy över Nixon 1960 med hjälp av valfusk?... » | Rekommenderat: Jan-Olov Wikhall » | Kucinich hoppar av. Och OS genomförs med munskydd?... » | Se upp! Flera spännande fenomen på senaste tiden » | Bush och Vita huset:935 lögner som kostat 100.000-... » | Smugglingen av amerikanska kärnvapenhemligheter: S... » | Den nye Svarte påven Asiatiskt inflytande i Vatika... » | "The End of America: Letter of Warning to a Young ... »

Ann "The Man" Coulter röstar hellre på Clinton än McCain

Hur förklarar man vem Ann Coulter är, för någon som inte haft det ytterst obehagliga nöjet att stöta på henne? Ja, kanske att hon är den mest extrema nazisthyndan i den amerikanska politiska debatten. 
Men eftersom den allt mer framträdande favoriten på den rebublikanska sidan är John "Bomb, bomb, bomb, bomb, bomb Iran" McCain, som Ann uppfattar som alldeles för liberal, deklarerade hon i går på Hannity & Colmes, ett av Fox News högervinklade debattprogram, att hon hellre röstade på Hillary Clinton än på McCain! Ja, om McCain utsågs till det republikanska partiets presidentkandidat, skulle hon till och med ställa upp och arbeta för Hillarys kampanj.

Rent politiskt betyder detta inte mycket. Konservativa republikaner gnäller just nu om McCain, men med tunga namn som Nancy Reagan, Arnold Schwartzenegger, Rudy Giuliani och många fler bakom ryggen bleknar de kvarstående kandidaterna, Romney och Huckabee, bort i ett grått dis. Nästan alla inser dessutom att deras kandidater inte har tillstymmelsen till en chans. Det kommer att bli en demokratisk president i november, antingen Clinton eller Obama, eller kanske bägge två. Chansen finns, speciellt efter debatten i går, att de faktiskt skulle kunna ställa upp tillsammans, som president och vicepresident.

Men det som roar mig, som följt debatterna så länge, är speciellt att höra Sean Hannity. Han har stött Fred Thompson, han har stött Rudy Giuliani -- bägge har nu dragit sig ur efter pinsamt låga resultat i primärvalen. Sin erbarmliga politiska intuition trogen, fortsätter han att fjäska för den mörkblåaste falangen av republikaner, helt utan en tanke på att till och med Giluiani lagt sitt hundraprocentiga stöd för John McCain. 

Inte undra på att Colmes lutar sig tillbaka i stolen och lägger ena foten på bordet med orden: "My work here is done".

Och är det någon som hört sådana hjärtliga skratt bakifrån kamerorna på H&C förut? Det kändes nästan som en förbannelse hade lyfts ifrån studion. Ann Coulter och Sean Hannity bägge avpolleterade under ett och samma segment. Det var en uplevelse!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hmmm, aldrig hört talas om Ann Coulter innan jag såg klippet du länkar till. Måste säga att jag tyckte om vad jag såg på filmsnutten. Jag må ogilla hennes åsikter på några punkter men kan hålla med henne också när det gäller bl a embryonal stamcellsforskning och om betydelsen av vem Nancy Reagan stödjer i det republikanska kandidatvalet. Att hon stod på sig trotts hånleenden från sina manliga kollegor ger ett extra pluss. Hon argumenterade skarpt och stod för tankearbetet medan de upprepade gammal mantra och såg dumma ut.

Sen om Obama och Clinton i samma administration - aldrig i livet. Här handlar det om 2 färgstarka personligheter + en tredje som står och lurar bakom kulisserna (Bill såklart). Det kommer aldrig fungera.

Skicka en kommentar

Länka till detta inlägg

Skapa en länk

Mikael Wälivaara

Om mig

  • Mikael Wälivaara
  • KIVIK, Skåne, Sweden
  • "Food for thought", eller tankeföda som man skulle kunna översätta det med, till andra hungrande själar, som jag.
Min profil